Un barbat nu a fost primit acasa de parinti, dupa ce a fost internat o luna in spital: "Sa vina acasa cand e sanatos, nu bolnav"

/ / Modificat: 2021-12-30
Un barbat nu a fost primit acasa de parinti, dupa ce a fost internat o luna in spital:

Un caz socant a avut loc in Botosanu, unde un barbat in varsta de 52 de ani, care a fost internat o luna in spital si a suferit mai multe operatii, nu a fost primit acasa de parintii sai. Barbatul si echipajul de pe ambulanta au stat ore intregi in fata portii parintilor, care au refuzat vehement sa il primeasca pe barbat acasa, in ciuda insistentilelor tuturor. 

In urma cu o luna, barbatul a ajuns la spital in stare grava dupa ce a fost spulberat de o masina, chiar pe o trecere de pietoni din Botosani. 

Trasportat de urgenta la spital si cu numeroase leziuni si traumatisme, medicii au reusit sa il salveze. Cand l-au externat si au vrut sa il duca acasa la parintii sai, echipa de pe Ambulanta a avut un soc cand au realizat ca parintii barbatului nu vor sub nicio forma sa il primeasca acasa. 

"El când a plecat de acasă era sănătos. Să îl externeze când e bine, nu când e bolnav, cum e acum. Să vină acasă sănătos. Să aibă grijă de el criminalul ăla cu maşina. Nouă nu ne-a spus nimeni că îl externează, nu am făcut nici focul în casă, nu îl putem lua aşa. Stă şi îngheaţă în ambulanţă, să îl ia înapoi la spital”, a declarat mama bărbatului, potrivit monitorulbt.ro.

Echipajul ambulanţei a încercat ore în şir să îi convingă pe părinţi să îşi primească fiul în casă, însă aceştia au refuzat.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre