Un baietel de 5 ani a povestit ceva socant la gradinita. Educatoarele au anuntat politia

/ / Modificat: 2019-11-20
Un baietel de 5 ani a povestit  ceva socant la gradinita. Educatoarele au anuntat politia

Un copil de cinci ani le-a uimit pe educatoarele unei gradinite din Cluj. Acestea l-au ascultat ingrozite si apoi au anuntat politia.

Micutul le-a povestit cum tatal sau "i-ar fi taiat mana unui barbat si organul sexual si le-ar fi aruncat la caini, iar restul corpului victimei ar fi ingropat-o intr-un parau." 

Cum s-a petrecut totul

Povestea a inceput pe 30 august 2017, cand Politia din Bistrita Nasaud a fost sesizata ca pe un teren din satul Alunis a fost gasit un craniu. La acel moment, politistii cautau o persoana in varsta de aproape 40 de ani, care fusese data disparuta cu o zi dupa ce i s-a nascut o fetita. Anchetatorii au aflat ca persoana disparuta era cea a carei craniu a fost gasit. In scurt timp ei au reusit sa ajunga la cei trei faptasi.

Parintii copilului au fost de la inceput principalii suspecti, dupa ce micutul a povestit despre incident la gradinita. Tatal a fost condamnat la 15 ani si 8 luni de inchisoare, iar mama a primit 13 ani de inchisoare. Acum, judecatorii din Cluj au finalizat si motivarea unuia dintre cele mai terifiante cazuri de omor care au avut loc in tara noastra in ultimii ani, scrie "Adevarul."

Taguri Baietel 5 ani

Articole recomandate

Citeste si despre