Tanar de 16 ani, batut de politisti dupa ce a fost prins conducand tractor pe ulitele din sat!

/ / Modificat: 2023-07-11
Tanar de 16 ani, batut de politisti dupa ce a fost prins conducand tractor pe ulitele din sat!

Un adolescent de 16 ani din judetul Timis ar fi fost agresat de mai multi politisti, dupa ce acestia l-ar fi prins conducand un tractor pe ulitele din sat. Familia baiatului a scos certificat medico-legal si a depus plangere impotriva politistilor, relateaza Digi24.

Adolescentul a fost prins la volan pe strazile din localitatea Bucovat si spune ca politistii l-au dus la sectia de la Faget, unde l-ar fi lovit in repetate randuri:

„Mi-au luat telefonul si m-au dus la sectie la Faget. M-am pus pe scaun acolo si a venit un domn sa imi dea o palma. Apoi doamna a venit a luat bastonul si mi-a dat peste spate. Peste spate, peste mana”, povesteste baiatul.

„Mi-a zis: uite, unul mi-a dat la cap, m-a strans de gat, m-au pus sa tin degetele asa, mi-au dat cu ala peste degete, eu cand am tras mana, au vinetit mainile la el. I-au dat cu bastonul peste spate, de mi-a spus ca nu a mai avut aer sa respire. Toate chestiile astea de fata cu alti politisti”, a declarat varul victimei.

Medicii legisti au emis un certificat medico-legal, care atesta faptul ca tanarul a suferit mai multe lovituri. Familia adolescentului sustine ca acessta ar fi fost obligat inclusiv sa semneze o declaratie si a fost audiat in lipsa parintilor.

„Si acum, uitati, ca tremur tot si de marti seara umblu pe drumuri sa nu aiba nimic, sa nu ramana cu traume. Eu nu am fost de fata, nici avocatul, ca trebuia sa-i dea un avocat ca-i minor, n-a fost nimeni”, a declarat tatal adolescentului, pentru Digi24.

Barbatul a depus o plangere la parchetul de pe langa Judecatoria Faget, iar in acelasi timp, Inspectoratul Judetean Timis a deschis o ancheta. Daca se va stabili ca politistii l-au agresat, intr-adevar, pe adolescent, acestia risca sa fie demisi. Intre timp, baiatul de 16 ani s-a ales cu dosar penal pentru conducere fara permis.

  • Surse: Digi24
  • Foto: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Politia Copii Adolescent

Articole recomandate

Citeste si despre