Un baietel de 2 ani a incetat din viata dupa ce mama i-a dat o substanta interzisa pentru a-i trata raceala

/ / Modificat: 2020-06-29
Un baietel de 2 ani a incetat din viata dupa ce mama i-a dat o substanta interzisa pentru a-i trata raceala

Un baietel de doi ani si-a pierdut viata dupa ce mama lui i-a administrat o supradoza de heroina pe post de medicament, pentru ca avea gripa.

Ambii parinti ai lui Devin Blount au fost acuzati de moartea sa, in Florida, la mai bine de doua luni de la tragedie, scrie The Sun.

Ce le-a spus mama anchetatorilor

Mama le-a povestit anchetatorilor ca l-a dus pe micut si pe fratele lui la spital si au fost diagnosticati cu gripa. In plus, Devin avea si o infectie la ureche. I-a dat medicamentele prescrise, dar parea ca tot nu se simtea bine. Ea a sustinut ca baietelul avea o stare de somnolenta si tusea, asa ca i-a dat un sirop de raceala si gripa si l-a trimis la culcare. Abia a doua zi si-ar fi dat seama ca ceva nu e in regula cu fiul ei, cand a vazut nu poate sa-l mai trezeasca, asa ca a sunat la 911.

Dar a fost prea tarziu pentru baietel.

In urma cercetarilor, anchetatorii au gasit in locuinta acestora o cantitate mare de heroina, dar parintii au spus ca nu stiu nimic despre provenienta substantei intezise.

Le-au spus anchetatorilor ca un al treilea adult, pe nume Chuck, ar fi ramas peste noapte la ei acasa si poate ca heroina ii apartine lui.

Autopsia efectuata in cazul copilului de doi ani a scos, insa, la iveala supradoza de heroina.

Femeia a fost acuzata de uciderea copilului ei, iar tatal pentru detinere de droguri.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Raceala Baietel 2 ani

Articole recomandate

Citeste si despre