Sora Aurei Ion, scrisoare emotionanta pntru familia Alexandrei. "Imi cer iertare"

/ / Modificat: 2019-07-29
Sora Aurei Ion, scrisoare emotionanta pntru familia Alexandrei.

Sora Aurei Ion, una dintre victimele accidentului aviatic din Apuseni, a transmis o scrisoare familiei Alexandrei, spunand ca isi cere iertare pentru ca "nu a reusit sa invinga sistemul corupt din Romania" si s-a ajuns astfel, la o alta tragedie din cauza ca interventia nu a fost facuta la timp.

"Domnule Cumpanasu, imi cer iertare pentru ca nu am reusit sa inving sistemul corupt din Romania! La data de 20 ianuarie 2014 sora mea, Aura Ion, murea inghetata, dupa ce aeronava cu care se deplasa s-a prabusit in Muntii Apuseni. Autoritatile nu i-au localizat: STS-112, Romatsa, SRI. MApN-ul nu au vrut sa ridice pentru misiune elicopterul Puma Socat. Am avut aceeasi reactie pe care o aveti dumneavoastra acum: cine este vinovat sa plateasca!," scrie Mariana Ciuca in scrisoarea transmisa public unchiului Alexandrei, Alexandru Cumpanasu, si familiei fetei, care a sunat de trei ori la 112, dar nu a fost salvata.

"S-au distrus si falsificat probe in dosarul accidentului aviatic"

"M-am implicat in dosarul anchetei penale, dar procurorii militari au inceput sa distruga si sa falsifice probe din dosar, au refuzat sa administreze probe relevante solicitate - de exemplu expertiza pentru localizare STS, iar acolo unde nu au avut ce sa faca au interpretat dupa bunul plac. In final, pentru STS-112, SRI, Smurd si MApN au emis o solutie de clasare desi toate aspectele invocate de noi se incadreaza la siguranta nationala a Romaniei. Concluzia: Romania este condusa de un grup mafiot," spune sora Aurei Ion,citata de Mediafax.

Sora Aurei Ion spune ca va continua lupta chiar daca a fost lasata singura de cei in care a avut incredere si ar fi trebuit sa faca rezolve cazul.

"Voi continua aceasta lupta, voi duce la bun sfarsit ceea ce am inceput! Chiar daca ma vor arata cu degetul, intrebandu-ma ce mai vreau, chiar daca voi fi singura ca si pana acum. Da, am fost acuzata ca vreau bani. Nu, nu vreau bani! Am luptat pentru ca sa nu se repete. Din pacate, s-a repetat! Imi cer iertare Alexandrei si familiei ei pentru ca nu am reusit sa atrag raspunderea celor ce se fac vinovati de interventia din Apuseni! Daca reuseam, astazi, cu siguranta autoritatile statului ar fi actionat prompt. Imi cer iertare!," a mai scris sora Aurei Ion.

Alexandra, fata de 15 ani din Olt, a reusit sa sune la 112 de trei ori, si sa ofere detalii cu privire la locul unde este sechestrat si cu privire la agresor. Politia a transmis, insa, ca STS a dat trei locatii gresite, iar pentru a patra a fost cerut mandat de perchezitie noaptea la 3 si s-a actionat abia la 6 dimineata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tragedie caracal

Articole recomandate

Citeste si despre