Anchetatorii au gasit telefonul de pe care Dinca a sunat familia Luizei

/ / Modificat: 2019-08-07
Anchetatorii au gasit telefonul de pe care Dinca a sunat familia Luizei

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a dezvaluit ca anchetatorii au gasit inca un telefon a lui Gheorghe Dinca si ar fi chiar cel de pe care l-a sunat pe bunicul Luizei, caruia i-a spus ca nepoata sa nu vrea sa mai vina acasa si pleaca in Elvetia.

"A fost gasit si se expertizeaza in acest moment datele dintr-un alt telefon. E vorba despre un telefon si o cartela, pe care le-a folosit pentru a suna familia Luizei. Organele au gasit acest telefon la o familie. Se descarca datele si de pe acest mediu de stocare.

Maine se va face expertiza informatica in fapt. Se vor deschide fisierele si se va vedea ce se va afla in laptop, in telefoane si aparatul foto. Informaticienii DIICOT prelucreaza datele. Necesita timp. Poate DIICOT va face o conferinta de presa si va anunta de ce natura sunt datele gasite. A venit si telefonul Alexandrei care nu a fost expertizat din punct de vedere informatic. Este in lucru la informaticieni. Acestia lucreaza in flux continuu.

Inainte de a se apuca sa sape, trebuie sa perie toate locurile de la suprafata. In prima etapa vor sa finalizeze tot ce se poate preleva la exterior si s-au gasit si alte fragmente de oase, unele aproape sigur de natura umana, in interior, dar la suprafata," a declarat avocatul Tonel Pop, potrivit Antena 3.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tragedie caracal

Articole recomandate

Citeste si despre