Stefan Banica, impresionat de poza cu el si Alexandra Macesanu. "Mi s-a strans inima cat un purice"

/ / Modificat: 2019-08-09
Stefan Banica, impresionat de poza cu el si Alexandra Macesanu.

Stefan Banica jr. a descoperit o fotografie in care apare alaturi de Alexandra Macesanu, fata de 15 ani, rapita si ucisa de Gheorghe Dinca. Poza a fost facuta in urma cu trei ani, dupa un concert la Alba Iulia, iar artistul a scris pe Facebook ca "i s-a strans inima cat un purice" atunci cand a vazut fotografia.

"Am facut multe poze la viata mea, dar, cand am vazut aceasta fotografie, cu aceasta copila, Alexandra Macesanu, de care nu stiam, poza facuta, se pare, acum trei ani la Alba Iulia, mi s-a strans inima cat un purice," a scris Stefan Banica pe pagina sa de Facebook.

Artistul a marturisit ca este revoltat si indignat de faptul ca Romania este o tara in care ura, hotia, prostia si coruptia nu mai au nicio limita:

"Ce s-a intamplat la Caracal e o tragedie de proportii. Sunt revoltat, ca majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare, neputinta si amaraciune ca traiesc intr-o tara in care ura, hotia, prostia, coruptia nu mai au nicio limita. Oare cate cazuri «Alexandra», «Luiza», «Colectiv» vor mai fi, ca sa ne trezim si sa schimbam ceva real?!" a scris Stefan Banica.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stefan banica jr Tragedie caracal

Articole recomandate

Citeste si despre