Sofer prins cu 243 km/h, in Brasov! A vrut sa le arate copiilor sai cat de repede poate sa mearga

/ / Modificat: 2023-06-03
Sofer prins cu 243 km/h, in Brasov! A vrut sa le arate copiilor sai cat de repede poate sa mearga

Un barbat a fost prins circuland cu 243 km/h pe A3, in judetul Brasov. Cu el, in masina, se aflau si trei copii si le-a spus politistilor ca a vrut sa le arate acestora ce viteza mare poate atinge masina sa.

„Politistii din cadrul Politiei Statiunii Rasnov au surprins cu aparatul radar un autoturism care circula cu viteza de 243 km/h, pe sectorul de autostrada A3, in judetul Brasov. Recordul deosebit de periculos a fost inregistrat astazi, 02 iunie, intr-o actiune pe care politistii brasoveni au organizat-o pentru a mentine climatul de siguranta rutiera pe drumurile publice din judet, in contextul minivacantei prilejuite de sarbatoarea Rusaliilor, atunci cand este cunoscuta o crestere a numarului de vehicule si turisti.

Dupa ce l-au tras pe dreapta pe conducatorul auto, un barbat din judetul Buzau, politistii au fost extrem de ingrijorati cand au observat ca in vehiculul sport se mai aflau alti trei copii, pentru care soferul nu dorea decat sa le demonstreze cu ce viteza maxima poate rula autovehiculul sau”, informeaza Politia judeteana Brasov, potrivit News.ro.

Barbatul a fost amendat si i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 120 de zile. 

In cadrul actiunii organizate de politistii rutieri din Brasov, alti cinci soferi au ramas fara permise de conducere, acestea fiindu-le suspendate pentru incalcarea regimului legal de viteza. Politia Rutiera Brasov solicita soferilor „sa respecte normele rutiere si sa nu intreprinda actiuni care sa le poata pune viata in pericol”. 

  • Surse: stirileprotv.ro, news.ro
  • Foto: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Calatorii masina copii

Articole recomandate

Citeste si despre