Prima reactie a deputatului al carui bebelus s-a stins sufocat intr-un hotel din Iasi

/ / Modificat: 2020-02-17
Prima reactie a deputatului al carui bebelus s-a stins sufocat intr-un hotel din Iasi

Deputatul moldovean, Angel Agache, al carui bebelus a murit sufocat intr-un hotel din Iasi a avut prima reactie dupa cumplita tragedie.

 Acesta nu a dorit să facă nici un fel de declaratii cu privire la acest subiect.

"Nu pot vorbi, va rog sa ma intelegeti," a spus deputatul pentru bzi.ro.

Bebelusul, sufocat in somn

Bebelusul in varsta de 6 luni a murit sufocat in somn, dupa ce mama lui a adormit peste el, din greseala.

Deputatul Angel Agache, sotia si copilul lor erau cazati la un hotel de lux din Iasi.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, mama bebelusului a sunat la 112, duminica dimineata, in jurul orei 5.00, si a spus ca s-a asezat in timpul noptii peste copil, sufocandu-l.

"In jurul orei 5:00, am fost sesizati cu privire la faptul ca un copil de sase luni a fost gasit decedat in camera unui imobil, din municipiul Iasi. Politistii deplasati la fata locului au constatat ca cele sesizate se confirma, intrucat echipajul medical de interventie a declarat decesul. In cauza a fost intocmit un dosar penal si s-a dispus efectuarea unei necropsii medico-legale, pentru stabilirea circumstantelor decesului. Cercetarile continua sub coordonarea procurorilor," au precizat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

In acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si se fac cercetari sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi.

Sursa: bzi.ro

Articole recomandate

Citeste si despre