O mamica descrie cosmarul prin care a trecut dupa ce a fost diagnosticata cu COVID-19

/ / Modificat: 2020-03-27
O mamica descrie cosmarul prin care a trecut dupa ce a fost diagnosticata cu COVID-19

O tanara mamica in varsta de 32 de ani, perfect sanatoasa, a descris experienta ei ingrozitoare, dupa ce a petrecut cateva zile in spitalul luptandu-se cu coronavirusul. 

Jess Marchbank din Marea Britanie a inceput sa simta o durere in gat, iar starea ei de sanatate s-a deteriorat foarte repede. Ea a spus ca simptomele "au aparut intr-o clipa" si ca a fost dusa la spital de paramedici, iar apoi bagata intr-o camera de izolare.

Dupa ce s-a vindecat, mamica s-a intors acasa si i-a vertizat pe ceilalti sa respecte regulile de izolare si sa ia in serios Covid-19.

"Am zdrobit Covid-19 si l-am trimis direct in iad."

Jess a postat imagini pe Facebook cu calvarul prin care a trecut, spunand:

"Eu m-am intors acasa dupa o sedere de trei zile la spital, cu coronavirus confirmat.

Ma simt destul de emotionata, multumita, uimita si foarte coplesita ca am putut sa parasesc spitalul in viata si nu intr-o cutie!! Am 32 de ani, sunt in forma si sanatoasa, fara alte probleme.

Nivelul de oxigen din singele meu era de 80%, iar coronavirusul ma lovea complet. Atunci lumea s-a rugat si iata-ma, am zdrobit Covid-19 si l-am trimis direct in iad.

Daca credeti ca acesta izolare este ceva rau si ignorati regulile autoritatilor pentru ca "sunt proaste," atunci permiteti-mi sa va spun acest lucru - fiind izolat complet, pe un pat de spital, de oamenii pe care ii iubiti si nestiind cand sau daca ii imbrarisezi din nou, este mult mai rau.

jess

Nu este de joaca. Incepeti sa luati asta in serios!!

Daca nu o poti face pentru tine, fa-o pentru bunica si bunicul tau, prietenul tau, pentru acel copil mic cu fibrozăa chistica, pentru mamica cu hipertensiune arteriala, pentru tatal tau cu diabet.

Fa-o pentru sanatatea noastra, opreste raspandirea!" a scris mamica pe pagina sa de Facebook.

Sursa: mirror.co.uk

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Covid - 19 Spital

Articole recomandate

Citeste si despre