Emily Burghelea a trait spaima vietii ei. Fiica acesteia a fost internata in spital

/ / Modificat: 2022-09-21
Emily Burghelea a trait spaima vietii ei. Fiica acesteia a fost internata in spital

Emily Burghelea a trecut prin spaima vietii ei dupa ce fiica acesteia s-a simtit rau si a fost internata in spital. Insarcinata cu cel de-al doilea copil, Emily a ajuns de urgenta la spital cu fetita acesteia. Dupa o prima evaluare, medicii au decis intrnarea fetitei, iar Emily a ramas cu ea in spital.

Fetita lui Emily Burghelea a ajuns de urgenta la spital

Dupa o noapte in care Amedeea s-a simtit rau, Emily Burghelea a mers la spital. Medicii au decis internarea copilului pentru a-I putea face mai multe investigatii.

“Amedea nu s-a simtit deloc bine toata noaptea si ii este foarte rau, asa ca am decis sa mergem la spital.

Camera de garda e plina. Aveti grija si voi. Cred ca e epidemie…Amedea a pierdut 2 kilograme din greutate, Emily e foarte obosita, nu a dormit toata noaptea. Fetele vor ramane internate”, a scris sotul lui Emily Burghelea, pe contul personal de Instagram.

La scurt timp, Emily a postat si ea pe Instagram primele informatii despre starea micutei Amedeea.

“Ma doare inima cand o vad ca sufera, ma simt neputincioasa, imi ascund cu greu lacrimile dar trebuie sa fiu puternica, mai ales acum cand puiul meu are cea mai mare nevoie…

Pana sa ajungem la spital am trecut prin cele mai grele momente din viata mea, Amedea a avut multe scaune moi, varsaturi, febra, doctorii nu i-au pus inca un diagnostic clar, stim doar ca acum este foarte deshidratata, apatica, si are glicemia scazuta…

Cel putin in noaptea aceasta vom ramane la spital.. doar noi doua si bebe de la mami din burtica, fara tati…”, a scris Emily Burghelea pe Instagram, in dreptul unei imagini de pe patul de spital.

Cateva ore mai tarziu, Emily a venit cu detalii, pe InstaStory, anuntandu-si fanii ca micuta Amedeea are o bacterie si ca se afla sub tratament.

Dupa doua perfuzii si tratament adecvat, dar si o noapte petrecuta in spital, cele doua s-au intors acasa, unde Amedeea trebuie sa-si continue tratamentul, dar si sa tina un regim strict.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Probleme sanatate copii Spital

Articole recomandate

Citeste si despre