O fetita romanca s-a stins din viata in Spania, sub privirile neputincioase ale mamei si bunicii

/ / Modificat: 2020-05-26
O fetita romanca s-a stins din viata in Spania, sub privirile neputincioase ale mamei si bunicii

O fetita romanca de un an si doua luni s-a stins din viata in Spania, sub privirile disperate ale mamei si bunicii sale. Nici interventia medicilor nu a salvat-o.

Luciana Soreanu, singurul copil al familiei, a incetat din viata la centrul medical din Vilalba, dupa ce a intrat in stop cardio-respirator, in timp ce medicii o resuscitau. 

Mama a vazut fetita lesinata, pe jos

Mama ei a povestit ca in dimineata tragediei a iesit impreuna cu copilul sa faca niste cumparaturi la un magazin din localitatea Vilalbesa de Noche, unde familia este rezidenta, scrie publicatia La Voz de Galicia.

Au ajuns acasa inainte de pranz si tocmai atunci a sunat telefonul. Cand a terminat de vorbit si s-a uitat la fetita, mama a vazut ca era intinsa pe jos, lesinata.

Fetita a intrat stop cardio-respirator

Mama si bunica au luat copila in brate si au mers urgent la centrul medical din Vilalba, unde i-au implorat pe medici sa o salveze.

Acestia s-au luptat mai mult de o ora incercand sa-i salveze viata, dar in cele din urma fetita s-a stins, dupa ce a intrat in stop cardio-respirator si nu a raspuns manevrelor de resuscitare.

Potrivit raportului medical initial, fetita nu avea semne de violenta pe corp, iar cauzele mortii par sa fie naturale. Este foarte posibil ca micuta sa fi suferit de vreo boala iar parintii sa nu fi stiut nimic.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spania Stop cardio respirator

Articole recomandate

Citeste si despre