Haos in Spania, in prima zi in care copiii au avut voie sa iasa afara: "Ce rusine!"

/ / Modificat: 2020-04-27
Haos in Spania, in prima zi in care copiii au avut voie sa iasa afara:

In Spania, a inceput relaxarea masurilor de carantina care erau in vigoare de la mijlocul lunii martie.

Din 26 aprilie, copiii sub 14 ani au primit permisiunea sa iasa afara pentru activitati sportive, insotiti de un adult.

Potrivit noilor reglementari, copiii au dreptul sa iasa in aer liber o ora pe zi, oricand intre orele 9-21, dar nu la mai mult de 1 kilometru de casa.

"Ce rusine!, Nu au inteles nimic!" 

Numai ca prima zi in care copiii au avut voie sa iasa din case a fost un haos si a declansat reactii vehemente pe retelele de socializare. 

Spaniolii au postat pe Twitter si pe Facebook fotografii si clipuri cu aglomeratii urbane sau oameni care au mers relaxati la plaja. Oamenii nu au tinut cont de distantarea sociala si nici nu au acordat atentie sporita la masurile de preventie, asa cum recomandase autoritatile.

Comentariile din Social Media au fost furioase: "Trebuie spaniolii sa fie reeducati?," "Ce rusine!," "Nu au inteles nimic!," "Virusul se va raspandi din nou!"

"Retelele de socializare s-au umplut cu imagini cu oameni iresponsabili," au punctat publicatiile spaniole.  

<blockquote><p lang="es" dir="ltr">Imágenes de lo que está sucediendo hoy en España. En muchos sitios no se guardan las medidas de seguridad. Y gente de todas las edades. Un caos.<a href="https://twitter.com/hashtag/ni%C3%B1osenlacalle?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#niñosenlacalle</a> <a href="https://t.co/AUVM5fAq05">pic.twitter.com/AUVM5fAq05</a></p>&mdash; jose luis román díaz (@jlromandiaz) <a href="https://twitter.com/jlromandiaz/status/1254391349962555393?ref_src=twsrc%5Etfw">April 26, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

<blockquote><p lang="es" dir="ltr">La Gente es gilipollas ,personas con ansiedad encerrada 1 puto mes en casa , parejas sin poder verse ,familiares sin poder despedirse de algunas victimas del Coronavirus.<br>Y la gente se va a la playa y a pasear<br>¡¡SOIS TONTOS Y NO OS LO DICEN!!<br> <a href="https://twitter.com/hashtag/ni%C3%B1osenlacalle?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#niñosenlacalle</a> <a href="https://t.co/5TVZJTVXlO">pic.twitter.com/5TVZJTVXlO</a></p>&mdash; Jos 😛🏄 (@JosRpMusic) <a href="https://twitter.com/JosRpMusic/status/1254396644700884993?ref_src=twsrc%5Etfw">April 26, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spania Afara Copii

Articole recomandate

Citeste si despre