O fetita de 6 ani, la un pas sa-si piarda viata din cauza unui diagnostic gresit pus de medici

/ / Modificat: 2020-02-12
O fetita de 6 ani, la un pas sa-si piarda viata din cauza unui diagnostic gresit pus de medici

O fetita in varsta de 6 ani din judetul Braila a fost la un pas sa-si piarda viata din cauza unui diagnostic gresit. 

Din cauza durerilor groaznice de burta micuta a ajuns la  Spitalul Judetean Braila, impreuna cu paritnii. Dupa mai 4 ore de asteptare, medicii au spus ca fetita suferea de constipatie, desi avea apendicita. I-au prescris medicamente pentru a-i ameliora durerile si i-au dat voie sa plece acasa. 

"Dupa ce am stat ore in sir la o coada infernala, am reusit sa intram la consult. Initial, i-au prescris supozitoare, ceaiuri si o dieta cu supe, i-au facut analize si ne-au trimis acasa," a declarat mama copilei.

"Daca mai intarziam cateva ore, fata nu mai avea nicio sansa"

Starea fetitei s-a agravat, iar parintii au decis sa o duca la spitalul "Sf. Ioan" din Galati, unde i s-au facut analize. In urma rezultatelor, fetita a fost imediat operata, interventia durand doua ore. 

"Dupa ce s-a terminat totul, medicul care a operat-o ne-a spus ca a facut peritonita si ca starea ei a fost foarte grava, infectia ajungand in burtica. Mi-a spus ca daca mai intarziam cateva ore, FATA MEA NU MAI AVEA NICIO SANSA!!" a mai spus mama micutei, in exclusivitate pentru INFOBRAILA.

Sursa: infobraila.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Diagnostic Apendicita

Articole recomandate

Citeste si despre