O femeie a nascut copilul sotului ei la doi ani de la moartea acestuia. Cum a fost posibil

/ / Modificat: 2022-06-29
O femeie a nascut copilul sotului ei la doi ani de la moartea acestuia. Cum a fost posibil

Povestea femeii care a devenit mama la doi ani dupa moartea sotului ei, acesta fiind tatal biologic al copilului, a facut inconjurul lumii. Barbatul, pe nume Chris McGregor, a murit in iulie 2020, la ceva timp dupa ce fusese diagnosticat cu o boala terminala. Chris si Lauren nu aveau copii in momentul in care barbatul a primit diagnosticul tragic, insa isi doreau foarte mult sa devina parinti, asa ca, cu ajutorul medicinei moderne, au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a reusi acest lucru. Femeia a reusit sa aduca pe lume un bebelus, dupa moartea partenerului ei.

In momentul in care lui Chris i-a fost descoperita o tumoare pe creier in stadiu terminal, el si Lauren si-au dat seama ca nu mai au mult timp la dispozitie pentru a deveni parinti. Cei doi au apelat la o clinica specializata in fertilizare, care i-a recoltat material seminal barbatului, pentru ca el sa poata avea mostenitori chiar si dupa moarte. La 9 luni dupa ce Chris a pierdut lupta cu boala nemiloasa, vaduva lui a inceput tratamentele pentru procedeul de fertilizare in vitro.

Ea a reusit, cu ajutorul medicilor, sa conceapa un bebelus cu material biologic de la sotul ei, iar in luna mai a acestui an l-a adus pe lume pe fiul lor, pe care l-a numit Seb. „Seb seamana tot mai mult cu tatal lui si asta se vede pe zi ce trece. Cand s-a nascut, avea un par des, cu un contur de forma literei M, exact ca sotul meu. Pe masura ce trasaturile i se definesc, il vad din ce in ce mai mult pe Chris. Buzele lor sunt la fel”, a povestit femeia.

Jumatate din sufletul ei rade, jumatate plange

Bucuria de a fi mama este umbrita de faptul ca partenerul ei nu mai este in viata pentru a-si vedea copilul si a-l creste. Lauren recunoaste ca are momente cand o apasa dorul de partenerul ei si ca ar da orice ca el sa fie acolo in clipele cu fiul lor, sa il vada cum creste. Cei doi parteneri se cunosteau din copilarie, dar au devenit un cuplu in anul 2013. La scurt timp dupa ce au inceput sa formeze un cuplu, Chris a inceput sa se simta rau si sa aiba simptome ciudate. A mers la medic si, in urma investigatiilor, a fost diagnosticat cu tumoare pe creier.

Desi la inceput tratamentele au dat rezultate si parea ca boala a intrat n remisie, barbatul a decedat in anul 2020. Chiar daca el nu mai este, partenera sa spune ca amintirea lui Chris este inca vie si ca va trai vesnic, prin fiul lui care s-a nascut recent. Lauren i-a indeplinit dorinta de a deveni tata, dupa moarte, iar Seb, micutul lor, va auzi cu siguranta o poveste interesanta si emotionanta despre tatal lui si despre cum a fost conceput, atunci cand va mai creste.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nastere bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre