Minora care a sunat si a spus ca vrea sa moara, abuzata sexula de tatal vitreg

/ / Modificat: 2019-09-13
Minora care a sunat si a spus ca vrea sa moara, abuzata sexula de tatal vitreg

Presedintele Asociatiei Telefonul Copilului, Catalina Surcel, a facut dezvaluiri despre minora care a sunat spunand ca vrea sa-si ia viata.

Adolescenta i-a marturisit psihologului cu care a vorbit la telefon o ora si jumatate ca a fost abuzata de tatal vitreg timp de 6 ani de zile, dar nimeni nu a crezut-o, acesta fiind motivul pentru care vroia sa-si incheia conturile cu viata.

"Luase doua folii de medicamente antidepresive si bause alcool. Ne-a spus ca nu vrea sa moara singura. Asadar, demersul de a-si lua viata era foarte bine conturat pentru ea. Avea doar nevoie sa stea de vorba cu noi la celalalt capat al firului," a explicat Catalina Surcel pentru Libertatea, in emisiunea LA FIX.

Suferea de doua traume. "Puteam sa o pierdem in orice moment"

Aceasta a mai precizat ca fata suferea de o dubla trauma. Pe langa abuzul tatalui vitreg, ea suferea si din cauza faptului ca nimeni nu a crezut in spusele ei, nici macar psihologul sau psihiatrul cu care ea a stat de vorba, atunci cand a semnalat faptele. Adolescenta a fost si internata intr-un spital de psihiatrie, acolo unde i-au fost administrate medicamente de tipul celor pe care le-a luat inainte sa sune la Telefonul Copilului.

"Puteam sa o pierdem in orice moment, ea consumand atat de multe medicamente, medicamente foarte tari, ele isi faceau deja efectul. Va pot spune ca in ultimele 20 de minute de convorbire vocea ei aproape ca s-a stins, nu mai comunica, i se auzea doar rasuflarea," a mai spus Catalina Surcel.

Fata se afla la spital

Fata locuieste impreuna cu mama ei, care era la serviciu in momentul in care ea a cerut ajutor. Psihologii au vorbit cu fata pana in momentul la care politistii au identificat locul în care se afla. Minora este internata si a fost stabilizata deja.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Abuz sexual copii

Articole recomandate

Citeste si despre