Medicii ar fi refuzat sa opereze o tanara insarcinata pentru ca nu avea testul COVID-19

/ / Modificat: 2020-08-18
Medicii ar fi refuzat sa opereze o tanara insarcinata pentru ca nu avea testul COVID-19

Medicii de la Spitalul Judetean din Alba Iulia ar fi refuzat sa opereze o femeie insarcinata, desi aceasta era in travaliu, pentru ca nu avea testul Covid-19! 

Doctorii ar fi tinut-o pe tanara la izolare pentru a astepta rezultatul testului pentru coronavirus. 

Familia acuza faptul ca medicii au refuzat sa ii faca operatia de cezariana, iar femeia a fost lasata sa se chinuie o noapte intreaga, pana cand a venit testul Covid-19.

Dupa sosirea rezultatului testului, care a iesit negativ, medicii au operat-o pe tanara, insa bebelusului a murit doua zile mai tarziu. 

Cei de la Spitalul Judetean sustin ca femeia ar fi fost operata in regim de urgenta.

"Nasterea a avut loc vineri, prin operatie cezariana de urgenta, nou nascutul primind scorul Apgar de 2 a fost transferat de urgenta la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Oradea la sectia Neonatologie, cu elicopterul, deoarece la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu si la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures nu au fost locuri disponibile.

Operatia de cezariana s-a facut de urgenta, inainte de a primi rezultatul testului COVID, cu precautiunile necesare. Mama este in Alba Iulia, rezultatul testului COVID fiind negativ. Femeia insarcinata a venit cu membrane rupte, a fost monitorizata pentru nastere normala, dar cand starea fatului s-a agravat, s-a intervenit prin cezariana", a transmis Spitalul Judetean de Urgente Alba.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre