Laura Cosoi, in doliu. Tatal actritei a murit

/ / Modificat: 2020-11-26
Laura Cosoi, in doliu. Tatal actritei a murit

Durere imensa pentru actrita Laura Cosoi! Tatal sau a murit in urma infectiei cu COVID. Anuntul trist a fost facut de catre Catalin Eugen Caba, vicepresedintele Federatiei Române de Scrabble, care a vorbit despre Marius Cosoi ca fiind unul dintre cei mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul iesean.

Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul iesean s-a stins din viata dupa ce a fost infectat cu coronavirus.

Oamenii buni se duc, rapusi de nenorocirea asta careia nu-i dam de capat inca. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului si Iasului. A slefuit nenumarate talente in handbal si baschet, masculin si feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iasi in divizia A. Mi-a fost profesor de sport si, ca extrema stânga, am facut parte din echipa de handbal baieti a scolii 22, care a jucat in faza regionala si cea nationala a „Daciadei', cum se numea intrecerea scolara inainte de 90. Din acea echipa, mai târziu, au ramas in handbal componenti ai lui Poli Iasi. Era si acum profesor de sport la Colegiul National. Feciorul meu si colegii sai, chiar daca nu au facut sportul cu dumnealui, au avut sansa sa cunoasca un om pentru care era o bucurie sa invete copiii sa iubeasca miscarea si jocurile sportive. Sportul iesean ii datoreaza multe si este mai sarac, de astazi. Drum lin, profesore drag, ramâneti vesnic in amintirea noastra! Condoleante familiei indurerate!, a scris Catalin Eugen Caba, vicepresedintele Federatiei Române de Scrabble, potrivit bzi.ro.

Laura era foarte atasata de tatal sau

Laura Cosoi avea o relatie speciala cu tatal sau. Era foarte atasata de el. Din pacate, tatal vedetei nu a avut ocazia sa petreaca timp prea mult cu cea de-a doua nepoata.

In urma cu cativa ani, Laura scria in urma cu cativa ani despre un moment frumos pe care l-a petrecut cu tatal sau.

„Am invatat sa inot cand eram foarte mica, de la tatal meu si pentru ca m-a vizitat la Bucuresti, impreuna cu fratele meu Andrei, am tras o fuga la piscina. Nu pot sa descriu in cuvinte bucuria cu care am inotat alaturi de el. Mi-am amintit cu drag de momentele cand tata era instructorul meu, ma certa si ma asista cu multa atentie. Acum atentia lui este orientata spre Andrei, care are 10 ani, si ma amuza ca desi anii trec sunt lucruri care nu se schimba niciodata.

”Clipele petrecute impreuna la piscina vor ramane pentru totdeauna in sufletul meu”, a scris actrita.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Deces parinte

Articole recomandate

Citeste si despre