Cand va fi inmormantata mama Oanei Roman: ”Pentru toti cei care doresc sa-si ia ramas bun"

/ / Modificat: 2024-02-24
Cand va fi inmormantata mama Oanei Roman: ”Pentru toti cei care doresc sa-si ia ramas bun

 

Oana Roman trece prin momente dureroase. Mama ei, Mioara Roman, s-a stins din viata la varsta de 83 de ani. Vedeta se afla in vacanta in Egipt cand a aflat teribila veste. A venit de urgenta in tara, iar acum se ocupa de funeraliile mamei sale. 

Ea a anuntat astazi pe retelele de socializare unde va fi inmormantata Mioara Roman si a tinut sa le multumeasca tuturor pentru mesaje si pentru gandurile bune.

„Va multumesc tuturor pentru zecile de mii de mesaje si comentarii cu ganduri pentru mama.

Sunt coplesita. Imi dati putere si ea pleaca in Lumina si datorita gandurilor voastre. Desi imi este foarte greu, azi nu m-am simtit singura! Am prieteni, o familie de suflet si pe voi toti cei care azi ati trimis un gand pentru mama”, a scris Oana Roman in sectiunea Instastory.

Oana Roman a transmis faptul ca trupul neinsufletit al mamei sale va fi depus duminica, 25 februarie la ora 14, la Biserica Sfantul Gheorghe Nou.

”Pentru toti cei care doresc sa-si ia ramas bun de la mama. Va fi depusa maine, Duminica 25 Februarie la ora 14 la Biserica Sfantul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi nr 6. Slujba de inmormantare va avea loc la aceeasi biserica, Luni 26 februarie ora 14. Inmormantarea va avea loc dupa slujba, la cimitirul Reinvierea, strada Reinvierii nr 4”, a scris Oana Roman in sectiunea Instastory.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oana roman Deces parinte

Articole recomandate

Citeste si despre