Laura Cosoi, emotii mari inainte de nastere. Ce veste proasta a primit

/ / Modificat: 2020-07-16
Laura Cosoi, emotii mari inainte de nastere. Ce veste proasta a primit

Laura Cosoi urmeaza sa aduca pe lume al doilea copil. Vremurile prin care trecem sunt dificile, iar nasterea este destul de grea in timpul pandemiei de coronavirus. 

Din acest motiv, Laura Cosoi a marturisit ca are mari emotii, mai ales ca langa ea nu va putea fi si sotul sau. 

„Cred ca o sa fie ciudat ca nu o sa fie Cosmin acolo. O sa fie ciudat, dar la cat de repede am nascut-o pe Rita… Se spune ca al doilea travaliu este la jumatate cat primul, iar cu Rita am avut in jur de doua ore.

Nu vreau sa imi fac asteptari, sunt pregatita pentru orice. Numai cu voia lui Dumnezeu se va intampla ceva. Sper sa fie bine”, a spus vedeta in emisiunea ”La Maruta”.

Exact asa cum si-a dorit, actrita ii va oferi fiicei sale, acum in varsta de doi ani, o surioara. Vedeta a facut dezvaluirea pe retelele de socializare, unde a atasat mesajului si cateva fotografii alaturi de sotul si fiica ei. „Bucurie nemarginita in familia noastra! Rita va avea o surioara, exact asa cum am visat! 

Sufletele ne sunt pline de dragoste si nerabdare, de emotie si implinire ca am primit asa o mare binecuvantare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este sa imi pot strange copilul in brate si cand mai simt si miscarile surioarei in burtica sunt de-a dreptul coplesita! Cu lacrimi de fericire in ochi, acum, pot doar sa multumesc”, a scris Laura Cosoi pe Facebook, la momentul marelui anunt.

Sursa: viva.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre