Fetita de 3 ani din Bailesti, in stare grava in urma infectiei cu coronavirus

/ / Modificat: 2020-08-24
Fetita de 3 ani din Bailesti, in stare grava in urma infectiei cu coronavirus

O fetita in varsta de 3 ani se afla in stare grava in urma infectiei cu coronavirus. Micuta a fost transportata de urgenta la Spitalul de Boli Infectioase Craiova.

Fetita a inceput sa se simta rau inca din data de 20 august. Parintii au luat decizia de a merge la spitalul din Bailesti dupa ce starea micutei s-a agravat. Medicii au constatat ca fetita avea simptomele caracteristice COVID-19, motiv pentru care au luat decizia sa o testeze.

Rezultatul a venit pe 21 august, timp in care starea fetitei s-a agravat, iar medicii de la Bailesti au luat decizia sa o transfere pe micuta la spitalul de boli infectioase din Craiova, unde se afla si in prezent.

In urma acestui caz, primarul din Bailesti a cerut o ancheta la locuinta fetitei. Este vorba de 11 copii care se afla in acea locuinta, pentru ca acolo locuiesc mai multe familii.

Din primele verificari, se pare ca fetita a intrat in contact cu mai multe rude care au venit din Italia in urma cu doua saptamani si este posibil ca virusul sa-l fi luat atunci.

Primarul localitati a spus ca in zilele urmatoare vor fi testate toate persoanele din locuinta respectiva si se vor lua masurile adecvate.

Sursa: digi24.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre