Eleva din Cluj care s-a inecat cu un jeleu la scoala a murit. Era in coma profunda de aproape o saptamana

/ / Modificat: 2023-05-03
Eleva din Cluj care s-a inecat cu un jeleu la scoala a murit. Era in coma profunda de aproape o saptamana

Veste trista! Adolescenta de 14 ani din Cluj care s-a inecat cu un jeleu in timp ce era la scoala s-a stins din viata. Tanara a fost in coma profunda aproape o saptamana, iar medicii au incercat din rasputeri sa o salveze. Din pacate insa, organismul ei a cedat. 

Fata a fost conectata permanent la aparate, la Terapie Intensiva, dar organismul ei nu a mai putut lupta. In acest caz s-a deschis o ancheta pentru a afla cu exactitate cum s-a petrecut tragedia, de cand s-a inecat copila pe holuril scolii, pana in momentul in care a ajuns elicopterul SMURD, la spital. 

Teodora avea 14 ani si era in clasa a VIII-a. Ea s-a inecat zilele trecute cu un jeleuri in timp ce se afla pe holurile scolii. In acea unitate de invatamant nu exista cabinet medical, iar prima persoana care a interventi sa o salveze a fost un invatator. Acesta a aplicat manevra Heimlich, ca să îi elibereze căile aeriene, dar fără succes. 

Ulterior, s-a sunat la 112 pentru a chema un medic de familie din zona. Acesta a ajuns in doua minute, insa a fost prea tarziu, caci tanara era deja in stare grava. 

Primul echipaj care fost trimis în ajutor, nu avea medic și abia când a a ajuns a doua salvare, a fost scos jeleul. Imediat au chemat în sprijin elicopterul SMURD, iar copila a ajuns la spital.

Acum, rudele se pregătesc de înmormântare. În acest caz a fost deschisă și o anchetă, care urmează să stabilească dacă au fost făcute sau nu greșeli în cazul intervenției.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Jeleuri Jeleuri pericol

Articole recomandate

Citeste si despre