Dupa 10 ani de casnicie a aflat ceva socant despre sotul sau dupa ce a facut arborele genealogic al familiei

/ / Modificat: 2023-05-08
Dupa 10 ani de casnicie a aflat ceva socant despre sotul sau dupa ce a facut arborele genealogic al familiei

Celina Quinones, agent imobiliar, a avut parte de un soc urias dupa ce a facut arborele geneaologic al sau si al sotului ei, Joseph. 

A avut mereu o conexiune inexplicabila cu sotul sau si a simtit intotdeauna ca el este barbatul perfect pentru ea. Dupa 10 ani de casnicie insa a aflat ceva ce a socat-o. 

Celina a facut descoperirea dupa ce a facut arborele geneaologic al familiei lor, iar un test ADN a scos la iveala detalii uimitoare. Ea si Joseph sunt verisori. 

„Am ajuns sa facem nunta foarte devreme. Bunicile noastre pareau sa semene foarte mult. S-au inteles din prima clipa, dar nimeni nu a luat acest lucru in serios. Nu ne-a gandit nicio clipa ca am putea fi rude. Inainte sa ne cunoastem, nu ne-am vazut la evenimente la care s-a strans intreaga familie”, a povestit Celina. 

Desi a fost socata sa afle asta si chiar a avut dubii daca sa mai ramana sau nu impreuna, cei doi au decis ca trebuie sa mearga mai departe, mai ales ca au impreuna 3 copii. 

„Am fost in stare de soc. Am fost putin deprimata din cauza asta, sa fiu sincera, chiar daca avem deja trei copii si toti sunt sanatosi. Am inceput sa ma gandesc daca ar trebui sa divortam sau sa mai fim macar impreuna. Apoi, dupa un timp, am hotarat sa ramanem impreuna. Nu putem face nimic in privinta asta. Nu voi lasa niste sange sa intervina intre noi.”, spune Celina.

Celina a scris si o carte despre povestea ei, „The Dream Catcher's Keeper”. Testele ADN au aratat ca ar putea fi verisori pana la gradrul 7, iar asta ar insemna ca singura ruda apropiata a celor doi ar fi un strabunic.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Casnicie Test adn

Articole recomandate

Citeste si despre