Al Pacino a cerut test de paternitate. Celebrul actor nu a fost sigur ca iubita lui de 29 de ani a ramas insarcinata cu el

/ / Modificat: 2023-06-05
Al Pacino a cerut test de paternitate. Celebrul actor nu a fost sigur ca iubita lui de 29 de ani a ramas insarcinata cu el

Al Pacino va deveni tata pentru a patra oara. Iubita lui in varsta de 29 de ani este insarcinata, insa, potrivit unor surse apropiate celebrului actor, acesta ar fi cerut un test de paternitate deoarece nu era sigur 100% ca pruncul din pantecele partenerei sale este al lui. 

Conform apropiatilor, Al Pacino ar avea probleme medicale, de aceea nu este sigur ca el ar putut sa o lase insarcinata pe iubita sa. Mai mult, tanara ar fi tinut sarcina ascunsa, pentru ca partenerul ei nu si-ar mai dori mostenitori. Cu toate acestea, se pare testul de parternitate a confirmat ca el este tatal copilului. Cei doi formeaza un cuplu din primavara anului trecut, cand au fost vazuti impreuna pentru prima data.

Actorul mai are trei copii din casniciile anterioare, pe Julie Marie, in varsta de 33 de ani, si gemenii Anton si Olivia, in varsta de 22 de ani.

„Faptul ca am copii a ajutat foarte mult. Am stiut in mod constient ca nu vreau sa fiu absent ca tatal meu. Am vrut sa fiu acolo. Am trei copii. Sunt responsabil fata de ei. Sunt o parte din viata lor. Cand nu sunt este suparator pentru mine, dar si pentru ei. Asa ca asta face parte din viata si obtin multe din asta. Te scoate din zona de confort. Cand fac un film si ma intorc, sunt uimit in primele douazeci de minute. Oamenii astia imi cer sa fac lucruri pentru ei? Stai putin. Uh-oh, este vorba despre ei! Actiunile acestea ma satisfac. Imi place”, spunea Al Pacino, in urma cu ceva timp.

Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Test adn

Articole recomandate

Citeste si despre