Dovada ca orice este posibil. Povestea emotionanta a celor 4 fetite care au invins cancerul

/ / Modificat: 2019-10-08
Dovada ca orice este posibil. Povestea emotionanta a celor 4 fetite care au invins cancerul

Patru fetite care au invins cancerul impreuna, in acelasi spital din Florida, s-au reunit pentru o sedinta foto prin care sarbatoresc faptul ca s-au vindecat de boala cumplita.

In urma cu trei ani, McKinley, Chloe, Ava si Lauren au luptat cu un singur scop: sa scape de cancer. Si s-au bazat una pe celalalta pentru a trece mai usor prin procesul dur de vindecare.
Fetitele, cu varste cuprinse intre 4 si 5 ani, fac o fotografie in fiecare an in holul spitalului Johns Hopkins All Children din St. Petersburg, Florida, dar se afla pentru prima data in postura de persoane vindecate.

"Au fost toate la tratament si este prima data cand am facut aceste poze dupa ce s-au vindecat," a spus mama lui Ava, Alyssa Luciano, pentru FOX13 din Sankt Petersburg. 

"Sangele nostru era bolnav"

McKinley, Ava si Lauren au avut leucemie acuta limfoblastica si Chloe a avut o forma rara de cancer pulmonar. McKinley a spus ca s-au imprietenit toate "pentru ca sangele nostru era bolnav."

Mama lui Lauren, Shawna Glynn, a adaugat ca fetele formau o "echipa" cand erau la Johns Hopkins pentru ca erau chele.

fete cancer

Mamele au spus ca si ele s-au bazat una pe celalalta in momentul grele care au aparut in timpul procesului de vindecare. Lauren a fost ultima care a terminat tratamentul, pe 10 septembrie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cancer

Articole recomandate

Citeste si despre