Doi copii si mama unuia dintre ei au murit dupa o dezinsectie, intr-un bloc din Timisoara

/ / Modificat: 2019-11-18
Doi copii si mama unuia dintre ei au murit dupa o dezinsectie, intr-un bloc din Timisoara

Doi copii din Timisoara, unul de 3 ani si altul de 10 zile, si mama acestuia din urma, in varsta de 29 de ani, au murit. Cu totii locuiau intr-un bloc unde de curand a avut loc o ampla operatune de dezinsecte. Alti patru copii au ajuns in spital, relateaza Opinia Timisarei.

Totul ar fi pornit de la substanțele folosite la deratizare sau dezinsectie. Astfel, blocul a fost evacuat.

"Persoanele prezentau tulburari digestive, iar trei au decedat dupa internare. Mentionam ca persoanele decedate sunt un adult de 29 de ani, un copil de 10 zile si unul de 3 ani. DSP Timis s-a autosesizat, a contactat Inspectoratul Judetean de Politie Timis, constituind o echipa mixta, formata din reprezentanti ai ambelor institutii, care s-au deplasat la adresa respectiva. Pana la aceasta ora s-a concluzionat faptul ca la etajul patru al imobilului a fost efectuata o operatiune de dezinsectie, deratizare. A fost contactat administratorul asociatiei in vederea prezentării proceselor verbale de deratizare cu substantele utilizate," a declarat Cornelia Bubatu, purtator de cuvant DSP Timis pentru Antena 3.

Ce s-a intamplat

Medicii si politistii au intrat in alerta si incearca sa stabileasca ce s-a intamplat.

"15 apeluri au fost incepand de sambata, de la ora 8.00 dimineata, de la aceeasi adresa. La primul copil, de 10 zile, s-a presupus ca ar fi fost înecat cu lapte. Apoi, un al doilea copil de trei ani a murit, si acum si mama acestuia din urma. Nu se stie exact cauza, asteptam rezultatul autopsiei," a precizat Florin Crisan, purtator de cuvant al Serviciului de Ambulanta Timis, pentru pentru opiniatimisoarei.ro .

Pentru a nu mai aprea alte victine, au fost evacuati toti locatarii si se verifica daca exista substante toxice in bloc.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Timisoara

Articole recomandate

Citeste si despre