Cum s-a imbracat o bunica pentru a-si putea imbratisa nepotul care plangea de dorul ei

/ / Modificat: 2020-05-08
Cum s-a imbracat o bunica pentru a-si putea imbratisa nepotul care plangea de dorul ei

O bunica de 60 de ani, care lucreaza intr-un supermarket din Marea Britanie, a apelat la o metoda inedita pentru a-si putea imbratisa nepotelul de sase ani.

Micutul plangea adesea de dorul ei, asa ca i-a facut o vizita surpriza costumata ca un astronaut.

Sheila Abbott povesteste ca baietelul este extrem de atasat de ea si suferea cumplit din cauza distantarii sociale, pentru limitarea raspandirii noului coronavirus.

S-a echipat ca un astronaut ca sa-si vada nepotul

Femeia a decis sa se imbrace intr-un costum de protectie, si-a pus masca, ochelari si manusi si i-a facut o vizita surpriza nepotelului sau. 

"M-am dus prin spatele casei, m-am costumat si am asteptat acolo in timp ce fiica mea l-a chemat afara pe cel mic, spunandu-i ca are o surpriza pentru el. Cand m-a vazut a alergat spre mine si aproape m-a daramat. Am fost tare emotionata, tot corpul imi tremura," a marturisit Sheila Abbott.

bunica

Bunica a povestit cum a reactionat nepotelul sau, Mason, cand a vazut-o. Acesta i-a sarit in brate si a inceput sa planga.

"La Inceput nu cred că era 100% sigur ca sunt eu, dar a stiut de indata ce i-am luat fata in maini si ne-am privit atent în ochi. (...) Am avut gluga atat de strans legata incat el doar asta a putut sa atinga. M-am asigurat ca nu am lasat niciun centimetru de piele expus. Chiar si asa, a meritat doar pentru a-i simti imbratisarea," a adaugat femeia, potrivit Mirror.

Sheila nu a vrut sa riste nimic, mai ales ca a trecut prin emotii mari, dupa ce fiul sau a ajuns la spital dupa ce s-a infectat cu coronavirus.

 Dupa opt zile petrecute in spital, fiul femeii s-a intors acasa si se afla in izolare cu familia lui.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bunica Marea britanie Nepot

Articole recomandate

Citeste si despre