Bunicuta de 82 de ani, prinsa la furat paine intr-un supermarket: „Va rog nu sunati la politie, nu vreau sa afle nepotii mei!”

/ / Modificat: 2023-07-28
Bunicuta de 82 de ani, prinsa la furat paine intr-un supermarket: „Va rog nu sunati la politie, nu vreau sa afle nepotii mei!”

O bunicuta de 82 de ani a fost prinsa la furat, intr-un supermarket din Italia. Batrana, vaduva si cu o pensie mica, femeia avea asupra ei o paine si mortadella (o specialitate italiana de mezel). Cu ochii in lacrimi, batranica a rugat personalul magazinului sa nu sune la politie fiindca nu vrea ca nepotii ei sa afle ce a facut.

Incidentul a avut loc intr-un supermarket din Ferentino, provincia Frosinone. Batrana le-a spus angajatilor ca ii era foame si ca nu isi permitea sa mearga la cumparaturi fiindca toti banii ei s-au dus pe chirie si facturi. Intrebata de ce nu a apelat la ajutorul copiilor si nepotilor sai, femeia a spus ca acestia au, la randul lor, probleme financiare motiv pentru care nu vrea sa le ceara nimic.

Proprietarul magazinului, Francesco Sciucco, nu a sunat la politie, ba chiar i-a oferit batranei toate produsele pe care si le pusese in cos, adica o paine, mortadela si cateva conserve de ton. In timp ce se afla printre rafturi, ea ascunsese produsele in geanta si incercase sa iasa fara sa treaca pe la casele de marcat.

„Putea fi mama mea, nu puteam sa fac altfel. Nu vreau niciun merit pentru ceea ce am facut! In viata am facut multe sacrificii, iar in fata dificultatilor oamenilor nu pot sa intorc spatele. Pentru mine, cativa euro nu schimba nimic”, a declarat barbatul, potrivit Corriere.it.

  • Surse: corriere.it, ziare.com, observatornews.ro
  • Foto: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bunica

Articole recomandate

Citeste si despre