Concluzia legistilor in cazul celor doi frati din Iasi: intoxicatie cu vapori de origine raticida

/ / Modificat: 2020-08-26
Concluzia legistilor in cazul celor doi frati din Iasi: intoxicatie cu vapori de origine raticida

Medicii legisti au descoperit care a fost cauza mortii celor doi fratiori din Iasi, in varsta de 1 an si jumatate, respectiv 3 ani. In urma analizelor facute, legistii au dat verdictul: intoxicatie cu vapori de origine raticida, o otrava pentru sobolani. 


Cei doi frati au inhalat toata noapta vapori de la otrava pentru sobolani, arata primele date ale anchetei realizate de Politia Iasi. 

"In acest caz a fost o intoxicatie cu vapori de origine raticida. Cu alte cuvinte, otrava de soareci si sobolani. Mama celor doi copii a pus in camera cateva pastile cu otrava, iar in cursul noptii copiii au inhalat vapori de la acestea. In acest caz a fost deschis un dosar pentru infractiunea de ucidere din culpa", au precizat surse din cadrul anchetei pentru Ziarul de Iasi.

Tragedia de la Coarnele Caprei a avut loc sambata, cand parintii copiilor de un an si jumatate, respectiv trei ani au sunat la 112 si au anuntat ca cei doi copii nu se simt bine. Pentru preluarea copiilor a fost trimis si un echipaj SMURD. Copilul de un an si jumatate a murit acasa, dupa 45 de minute de resuscitare, iar fratiorul sau, de 3 ani, a decedat la spital, in urma unui stop cardio-respiratir. Mama le-a declarat medicilor ca le-a dat copiilor sa manance struguri cu o seara inainte.

Sursa: ziare.com 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre