Clipe de cosmar pentru Anca Serea la concertul lui Katy Perry: "L-am vazut ca este plin de sange. A fost un moment de cumpana"

/ / Modificat: 2023-07-04
Clipe de cosmar pentru Anca Serea la concertul lui Katy Perry:

Anca Serea a fost invitata recent in cadrul podcastului moderat de Oana Andoni. Vedeta a facut dezvaluiri surprinzatoare despre viata sa de familie, dar a povestit si despre unul dintre cele mai grele momente. 

Anca Serea a dezvaluit ca a trecut prin clipe de panica intr-o vacanta, chiar la concertul celebrei cantarete Katty Perry. Atunci, micutul Noah s-a lovit puternic la cap si a inceput sa sangereze. Totul s-a intamplat in urma cu cativa ani, cand se aflau in vacanta la Viena, impreuna cu trei dintre copiii lor.

Intr-un moment de neatentie, Noah  a suferit un accident si s-a lovit puternic la cap, iar parintii lui s-au speriat foarte tare.

„Sarah isi dorea cand era mica sa mearga sa o vada pe Katy Perry, era fanul ei numarul 1 si am plecat la concert, la Viena. Copiii erau foarte mici, Noah cred ca avea in jur de 4-5 ani, erau mititei.

Am plecat cu Sarah, David si Noah si ne-am dus acolo intr-o sala de concerte foarte mari, noi urcam, nu ne-am dat seama, Adi era cu Noah si s-a lovit foarte tare la cap, dar foarte tare. Era foarte intunecat, noi ne grabeam pentru ca nu stiam daca incepe sau nu concertul, s-a creat asa o mica tensiune si el s-a lovit la cap. Eu in momentul in care l-am vazut ca este plin de sange si nu stiam de unde…atunci chiar a fost un moment de cumpana.

Nu am stiut cum sa reactionam, era foarte multa lume, am alergat cu el afara, am mers in camera unde erau cei de la ambulanta, i-au facut o radiografie. Nu a avut nimic, din fericire”, a povestit Anca Serea in podcastul Oanei Andoni.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cosmaruri

Articole recomandate

Citeste si despre