Ce cosmaruri infricosatoare are Theo Rose inainte de nastere: "Am visat ca a scos copilul mana"

/ / Modificat: 2023-05-09
Ce cosmaruri infricosatoare are Theo Rose inainte de nastere:

Theo Rose este insarcinata in luna a saptea si deja are foarte mari emotii. Artista a marturisit, pe retelele de socializare, ca ii este teama de nastere si a dezvaluit cu ce stari se confrunta in ultima perioada. 

Mai mult, cantareata a povestit ca are niste cosmaruri tulburatoare legate de momentul nasterii. Despre toate acestea, Theo Rose a vorbit pe Instagram. 

„Visez de cateva nopti numai posibile variante de nastere. Am visat ca a scos copilul mana prin burta mea si ca stateam si eu si inca doua orase sa ne uitam la el cum respira prin crapatura. I-am rugat pe doctori sa-mi puna macar un fermoar, sa nu-i fie frig. Am visat ca m-am ridicat dupa nastere sa-mi iau copilul si mi-a fost intinsa o fetita nascuta prematur pe care nu stiu ce minte am avut sa refuz sa o iau acasa. Ultima perioada e incarcata de emotii si ganduri de tot felul.

Am gasit o rugaciune care zice asa: „O, intru tot Milostive Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, cauta si ma pazeste pe mine, roaba Ta, de frica si de duhurile cele rele care cauta sa strice lucrul mainilor Tale, iar cand va veni ceasul si timpul meu, izbaveste-ma de dureri. Lumineaza-mi neputintele cele din timpul iesirii si da-mi intarire si putere la nastere. Fa-o grabnica prin atotputernicul Tau ajutor, ca slava lucrului Tau este aceasta si taria atotputerniciei Tale, lucrul harului Tau si al inimii Tale milostive. Amin!'. E clar ca s-au mai gandit si altele inaintea mea la tot felul. Curaj, gaina, ca te tai!", a marturisit artista.

Citeste si: De ce a ales Theo Rose numele Sasha pentru baietelul ei. Ce prenume alesese initial

Theo Rose vrea sa nasca natural, desi recunoaste ca ii este foarte teama, mai ales ca nu a suferit nicio interventie chirurgicala pana acum. 

„Imi mai e frica, da. Am zile cand ma mai tem. M-am hotarat sa nasc natural. E o experienta diferita pentru fiecare femeie. Unele trec usor prin asta, altele au un travaliu lung si dureros, acum Dumnezeu stie cum o fi. Am si zile in care sunt curajoasa si zic: ‘Ba, mai bine suport cateva ore travaliu si dupa aia ma refac si pot sa-mi continui viata, mai ales ca eu am problema aia cu operatiile, nu m-am operat niciodata de nimic si-mi doresc foarte tare sa trec prin experienta asta fara operatie, ca nu vreau. Pot sa evit, vreau sa evit. Dar vedem ce-o fi. Cred ca e normal sa-ti mai fie frica ca totusi, e cea mai importanta experienta din viata unei femei", a spus Theo Rose, pe Instagram.

Citeste si: Theo Rose, probleme cu sarcina. Ce i s-a intamplat artistei: "Azi noapte n-am inchis un ochi, copilul meu nu stiu ce avut"

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Actrite, actori, cantareti Cosmaruri Theo Rose

Articole recomandate

Citeste si despre