Cetateanul olandez, suspect in cazul fetitei ucise din Dambovita, a parasit Romania

/ / Modificat: 2019-09-23
Cetateanul olandez, suspect in cazul fetitei ucise din Dambovita, a parasit Romania

Un cetatean olandez este principalul suspect in cazul mortii fetitei din judetul Dambovita. Insa, intre timp acesta a parasit Romania, potrivit Digi24.

Cetateanul olandez a si stat de vorba cu politistii romani, dar din pacate, la momentul respectiv, nu existau suficiente probe pentru ca anchetatorii sa ia vreo masura impotriva lui.

Acesta a devenit suspect dupa ce politistii au pus cap la cap niste imagini de pe camerele de supraveghere.

"Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, in conditiile in care am vazut ca autoturismul respectiv, in momentul in care a iesit din localitatea Gura Sutii, a intrat in urmatoarea localitate la aproximativ 30 de minute, in conditiile in care traseul respectiv poate fi parcurs in 2-3 minute," a spus Marian Dinca, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita, intr-o conferinta de presa.

Olandezul, supravegheat pana a iesit din tara

Politistii au luat legatura cu toti cei trei soferi, i-au întrebat daca au fost in zona respectiva, daca au condus respectivele masini. Toti trei au recunoscut acest lucru, inclusiv cetateanul strain. El a spus ca masina pe care o conducea este una inchiriata, lucru adevarat, insa nu a recunoscut ca ar fi luat-o pe fetita in masina, iar camerele de supraveghere nu au putut surprinde acest moment. Practic, nu exista nicio dovada clara ca fetita de 11 ani s-a urcat in masina olandezului.

Politistii l-au supravegheat pe acest cetatean strain pana in momentul in care el a parasit Romania. Potrivit informatiilor Digi24, ei nu aveau ce sa-i faca la momentul respectiv, pentru ca fetita inca nu fusese gasita moarta, era doar un copil disparut.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre