Cea mai tanara bunica din lume este o romanca in varsta de 23 de ani

/ / Modificat: 2021-03-08
Cea mai tanara bunica din lume este o romanca in varsta de 23 de ani

O romanca in varsta de 23 de ani este cea mai tanara bunica din lume, dupa ce fiica ei in varsta de doar 11 ani a nascut.

Rifca Stanescu este din judetul Vaslui si la doar 23 de ani a devenit cea mai tanara bunica din lume, doborand recordul detinut pana acum de o britanica in varsta de 26 de ani.

Rifca a nascut la varsta de 12 ani si si-a dorit ca fiica ei sa nu aiba aceeasi soarta, insa dorinta ei nu s-a indeplinit ca micuta a devenit mama cu un an mai devreme decat mama ei, la varsta de 11 ani. De asemenea, mama Rifcai a devenit cea mai tanara strabunica din lume la doar 40 de ani. In comunitatea in care traieste Rifca, fetele se casatoresc la varste fragede. Ea s-a maritat la varsta de 11 ani cu Ionel Stanescu, care avea doar 13 ani. Familia Rifcai a ajuns in presa internationala.

Femeia a spus ca si-a implorat fiica, pe Maria, sa mearga la scoala si sa isi termine studiile. Cu toate acestea, fata a renuntat la scoala si s-a casatorit. In sase luni, ea a ramas insarcinata cu Ion si acum au impreuna un copil.

Cine este cel mai tanar tata din lume

Potrivit discoversoon.com si alte surse, cel mai tanar tata din lume a avut 9 ani. Numele lui nu este cunoscut, dar povestea spune ca a devenit tatic in 1910, potrivit Playtech.ro. Mama copilului sau era si mai tanara. Avea doar 8 ani pe atunci. Amandoi locuiau in China.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bunica

Articole recomandate

Citeste si despre