Ce l-ar intreba mama adolescentei de 18 ani pe Gheorghe Dinca

/ / Modificat: 2019-07-29
Ce l-ar intreba mama adolescentei de 18 ani pe Gheorghe Dinca

Mama Luizei Melencu, tanara de 18 ani disparuta in aprilie, dupa ce s-a urcat intr-o masina de ocazie, marturiseste ca nu stie nimic concret din partea autoritatilor despre fiica. Tot ce a aflat a fost doar de la televizor.

"Sa li se-ntample si lor ce mi s-antamplat mie, atat le doresc, la toti cei care au lucrat la acest caz. Exista, sau nu mai exista, e vie, sau e moarta? Sa stiu si eu," a spus revoltata mama fetei. 

"Imi fac eu singura dreptate, jur!," le-a mai spus jurnalistilor femeia care de patru luni se chinuie sa afle vesti despre Luiza.

Femeia a mai spus ca nu l-a cunoscut pe Gheorghe Dinca si crede ca acesta a facut mai multe victime. "Eu cred ca este ajutat, el n-a facut asa ceva singur", a precizat Monica Melencu.

Ce l-ar intreba pe Gheorghe Dinca

Mama Luizei a spus ca ar vrea sa-l vada pe cel care este acuzat ca le-a omorat pe cele doua fete si sa-l intrebe un singur lucru.

"Atat as vrea sa-l intreb, pentru ce si daca e singur. Pentru ce au gresit doua copile, 18 si 15 ani?," a marturisit femeia pentru Digi24.

Sora Luizei a precizat ca aceasta ar fi fost prima data cand adolescenta circula cu o masina de ocazie si prima data cand pleca singura de acasa. Tanara dorea sa faca cursuri de machiaj si scoala de soferi. "Dar toate sperantele s-au spulberat", a mai spus sora sa.

La momentul disparitiei fiicei sale, Monica Melencu se afla de o luna la munca in Anglia si s-a intors de urgenta in tara.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tragedie caracal

Articole recomandate

Citeste si despre