Caz uimitor! O femeie a nacut gemeni: unul alb si blond, altul negru si brunet! Reactia mamei

/ / Modificat: 2019-12-23
Caz uimitor! O femeie a nacut gemeni: unul alb si blond, altul negru si brunet! Reactia mamei

Este un caz extrem de rar! O femeie de 30 de ani a nascut gemeni. Doar ca unul dintre copii are pielea alba si parul blond, altul are pielea neagra si parul brunet. O afectiune rara a determinat o astfel de situatie, insa tanara mama sustine ca este fericita sa aiba copii atat de speciali.

Caz viral in lume

Parintii gemenilor, Stacy si Babajide sunt de culoare si locuiesc in Lagos, Nigeria. Cazul lor a ajuns viral in lume. 

"A trebuit sa raspund la multe intrebari ale trecatorilor, la fiecare plimbare cu ei doi. Oamenii ma intreaba care dintre copii este al meu. Le raspund ca amandoi sunt ai mei, iar ei cred ca glumesc. Insa, si eu am fost surprinsa cand i-am nascut. Nu ma mira ca si altii sunt socati," a spus mama gemenilor, potrivit a1.ro.

"A fost o surpriza uriasa! Daniel a fost primul, dupa care asistenta a spus ca cel de-al doilea copil, David, are par blond. Nici sotului meu nu i-a venit sa creada. Sunt adorabili. Am simtit ca ni s-a intamplat un miracol. Au trasaturi similare, dar culoarea parului si a pielii sunt total diferite," a mai spus mama gemenilor.

bebelusi

Femeia a precizat ca la nasterea gemenilor ei, medicii si asistentele s-au adunat la patul ei, pentru a-i fotografia pe bebelusi.

"Sunt fericita sa fiu mama lor. Nu are importanta pentru mine ce culoare are pielea lor. Tot ceea ce conteaza este ca ii am pe baietii mei langa mine. Sanatosi. Nu am primit comentarii negative si nu imi e teama de ceea ce ar putea crede lumea," a adaugat ea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gemeni

Articole recomandate

Citeste si despre