Actrita Naya Rivera si-a dat ultima suflare salvandu-si fiul de la inec

/ / Modificat: 2020-07-14
Actrita Naya Rivera si-a dat ultima suflare salvandu-si fiul de la inec

Trupul neinsufletit al actritei Naya Rivera (33 de ani) a fost gasit dupa sase zile de cautari. Vedeta, cunoscuta pentru serialul Glee, s-a inecat pe 8 iulie, in Lacul Piru, din California, unde se afla cu fiul ei de patru ai, Josey.

Potrivit autoritatilor, Naya a inchiriat o barca pentru a se plimba impreuna cu fiul sau pe lac. Au mers sa inoate, insa la un moment dat ea a disparut sub apa, dupa cum a povestit fiul actritei. 

Baietelul a fost gasit dormind pe barca, atunci cand cineva a alertat autoriţaţile, pentru ca timpul de inchirirea expirase. O vesta de salvare a fost gasita pe barca, iar una pe baiat. Se pare ca Naya a reusit sa il impinga pe Josey inapoi pe barca si astfel i-a salvat viaţa, insa nu a putut sa se salveze si pe sine. 

"A avut destula energie sa isi duca fiul inapoi pe barca inainte de a se ineca", a spus seriful Bill Ayub, conform cnn.com.  Corpul actritei a fost gasit plutind in regiunea de nord-est a lacului, unde apa are o adancime intre 10 si 18 metri. 

"Pe baza locului in care a fost gasit, caracteristicilor fizice si hainelor si avand in vedere ca nicio alta persoana nu a fost data disparuta in zona, suntem convinsi ca trupul pe care l-am gasit este al Nayei Rivera. Detectivii au ajuns la concluzia ca nu sunt indicii ca ar fi fost comisa o crima sau ca ar fi vorba de o sinucidere”, a spus Ayub.

„Baiatul si Naya au inotat in lac. L-a ajutat sa urce in barca. Le-a spus anchetatorilor ca s-a uitat inapoi si a vazut-o cum dispare sub suprafața apei”, a ma spus seriful.

In 8 iulie, Rivera a inchiriat o barca si a plecat impreuna cu fiul ei in varsta de 4 ani pe un lac aflat la 50 de kilometri de Los Angeles. Pentru ca nu a reaparut, in aceeasi zi au inceput cautarile cu scafandri si elicoptere.

Copilul a fost gasit dormind, in barca. Purta vesta de salvare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre