Un barbat cu un topor intr-un autobuz scolar, plin de elevi. Directorul scolii: "Nu este ceva infiorator"

/ / Modificat: 2019-09-19
Un barbat cu un topor intr-un autobuz scolar, plin de elevi. Directorul scolii:

Un barbat a fost filmat in timp ce coboara dintr-un microbuz scolar cu un topor in mana. Cazul s-a petrecut in comuna Nimigea, Bistrita-Nasaud.

Si nu s-a intamplat doar o data. Cateva zile a mers barbatul cu microbuzul si tot cu toporul dupa el.

Foto: Stiridebistrita.ro

Copiii s-au plans parintilor ca le este frica sa mai calatoreasca in aceste conditii, mai ales ca omul se comporta ciudat si agresiv, amenintandu-i cu securea daca nu ii cedeaza locul pe scaun, in microbuz.

Directorul scolii: "Nu este ceva infiorator"

Directorul scolii a spus ca soferul este vinovat pentru ca i-a permis barbatului sa urce cu toporul in masina pentru ca ajuta la taierea lemnelor de foc la scoala si la primarie.

"Nu e bine ce s-a intamplat, dar, personal, cred ca nici infiorator nu este. Copiii sunt obisnuiti in gospodarie, chiar si ei mai ajuta la lucrul cu toporul acasa la ei," a afirmat Teodor Szasz, directorul scolii, la Digi24.

Ancheta disciplinara in scoala

Inspectorul scolar general al judetului Bistrita-Nasaud, Camelia Tabara, a declarat ca in scoala se desfasoara o ancheta disciplinara pentru ca legea interzice, categoric, oricarui adult sa intre in microbuzul elevilor.

"Este vorba despre un parinte al unor elevi. Are trei copii acolo, venea sa taie lemne la primarie. Soferul a apreciat ca poate sa faca acest lucru," a spus Camelia Tabara, la Digi24.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Autobuz scolar

Articole recomandate

Citeste si despre