Rautatea unei profesoare. Le-a dezvaluit identitatea lui Mos Craciun unor copii de 6 ani. "Uitati de magie"

/ / Modificat: 2019-12-16
Rautatea unei profesoare. Le-a dezvaluit identitatea lui Mos Craciun unor copii de 6 ani.

Craciunul este o sarbatoare speciala si magica atat pentru adulti, cat si pentru copii! Mai ales pentru ca Mos Craciun este foarte darnic cu cei mici, iar ei il asteapta cu sufeltul la gura.

De aceea surprinde reactia cruda a unei profesoare din Statele Unite care a dezvaluit identitatea lui Mos Craciun elevilor sai de 6 ani. Ce a castigat cu acest comportament? De ce a facut-o?

"Mos Craciun nu exista"

Pe cat de surprinzator pare, lucrurile chiar asa s-au intamplat."Mos Craciun nu este real, nu exista, parintii sunt cei care cumpara cadourile si apoi le pun sub brad," le-a spus profesoara micutilor intr-una din zilele din apropierea Craciunului.

Ce fete au facut si ce au simtit, oare, acei copilasi de 6 ani cand au auzit aceste cuvinte. Dezamagire, furie, manie. Prea multe emotii pentru sufletele lor sensibile!

Si nu s-a multumit doar cu atat. Profesoara a mers si mai departe. Le-a spus elevilor ca renii nu pot zbura si ca elfii sunt nista papusi fantezie. "Uitati de magie, nu exista!," le-a transmis ea.

Dar cum magia exista si mai ales de Craciun, elevii dintr-o clasa de jurnalism din apropierea acestei scoli au aflat de cat de rea a fost profesoara si s-au oferit sa le scrie micutilor scrisori personalizate, in numele lui Mos Craciun. Asta pentru ca magia Craciunului este reala si se arata prin acte de bunatate si dragoste pentru cei dragi, dar si pentru cei din jur.

Cand si cum sa dezvalui copiilor identitatea Mosului 

Ar trebui sa le spunem copiilor cine este Mos Craciun de cand sunt mai mici? Care este varsta potrivita pentru a afla adevarul? Cum sa face?

  • Arata-i acea scrisoare magica scrisa de Mos Craciun pe care o au parintii si in care batranelul cu barba alba le cere ajutorul pentru a imparti cadouri tuturor copiilor din lume. El este deja foarte batran si nu mai poate.
  • Va fi un moment bun pentru a vorbi despre traditiile de Craciun, iar sosirea Mosului este cel mai raspandit obicei in aceasta perioada a anului. 
  • Daca in casa sunt mai multi copii, dupa discutie, roaga-l pe cel mai mare dintre ei sa-ti fie "complice" cand pui cadourile sub brad. Va fi atat de distractiv!-
  • Dar cel mai important este ca magia exista si ca depinde de noi sa o mentinem in viata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Profesoara Mos craciun Profesoara Profesoara

Articole recomandate

Citeste si despre