O profesoara certata cu legea, agreseaza elevii, dar si parintii! Scandal de proportii la un liceu de renume din Capitala

/ / Modificat: 2024-03-22
O profesoara certata cu legea, agreseaza elevii, dar si parintii! Scandal de proportii la un liceu de renume din Capitala

 

Tot mai multe cazuri de violenta ies la iveala in Romania, la nivelul institutiilor de invatamant. In atentia lumii se afla, de aceasta data, un liceu de renume din Capitala.

Aici, o profesoara care este certata cu legea agresseaza elevii la fiecare ora. Elevii, si parintii acestora, au declarat ca profesoara de la Liceul teoretic “Eugen Lovinescu” are o tehnica agresiva de presare. Elevii sunt terorizati de comportamentul sau agresiv.

Mai mult, parintii au declarat ca si ei au fost terorizati si agresati verbal de profesoara respectiva.

Profesoara, care preda Educatie tehnologice, este certata cu legea, fiind implicata in mai multe dosare penale.

"Am sesizat scoala pentru a fi monitorizata si urmarita activitatea ei. Situatia a escaladat, ii ameninta pe copii, ii agreseaza verbal. Si parintii sunt amenintati prin intermediul copiilor. Am fost facuti "mitocani". Am hotarat, ca parinti, ca aceasta ora sa boicoteze activitatea, sa nu intre la ora, si noi, parintii, sa ramanem separat si sa-i sustinem pe copii", a spus mama unui elev, intr-o interventie la Realitatea PLUS.

Mama unui elev a fost intrebata de reporteri daca directoarea a avut vreo reactie sau a luat masuri in privinta profesoarei. Aceasta a declara ca i s-a spus ca: "A fost monitorizata. Eu personal am depus plangere si am urmarit ce se intampla, mai multi parinti au depus plangeri la nivelul scolii. Nu stiu daca s-au luat masuri. Doamna continua sa predea la fel. Am incercat sa comunicam cu ea, nu avem intelegere."

La ora 9.30, parintii vor intra la discutii cu conducerea unitatii de invatamant.

FOTO: toe.hubproedus.ro/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Profesoara

Articole recomandate

Citeste si despre