Profesoara, despre cum invata copiii milionarilor din Dubai: "Mi-a dat 3.000 de dolari ca sa-i fac temele pentru acasa"

/ / Modificat: 2024-04-17
Profesoara, despre cum invata copiii milionarilor din Dubai:

 

O profesoara a hotarat sa faca o schimbare radicala in viata ei, asa ca a decis sa renunte la scoala de stat si a plecat in Dubai sa mediteze copiii milionarilor din Dubai. 

Aici, a avut parte de numeroase experiente inedite, la care nu s-ar fi gandit niciodata. Avea doar 25 de ani cand a decis sa plece din SUA in Dubai. 

„De atunci, am predat unor copii care fac parte din familii de elita din Dubai, milionari si miliardari care au facut bani din investitii in petrol, startup-uri tehnologice si alte afaceri. Una dintre familiile pentru care am lucrat locuia intr-unul dintre cele mai scumpe apartamente din Dubai, care avea o sala de arta, salon de masaj, sala de sport si cinematograf. Era dispus pe cinci etaje si avea un lift privat si caini de paza pe usa”, a povestit profesoara. 

Acesti copii erau inconjurati de zeci de angajati. Unii erau meditatori, altii se ocupau cu securitatea, menajere, soferi, bucatari si bone pentru copii mici. 

Profesoara si-a amintit ca, la un moment dat, un elev i-a oferit 3000 de dolari sa ii faca temele pentru acasa. I-a spus ca nu trebuie sa faca nimic niciodata cu el, pentru ca tatal sau plateste pentru tot. 

„Apoi mi-a dat 3.000 de dolari ca sa-i fac temele pentru acasa”, a povestit femeia.

 „Parintii nu erau adesea in preajma, dar cei pe care i-am intalnit erau aproape intotdeauna prietenosi cu mine. Am avut cele mai multe contacte cu bonele, care tineau mereu companie copiilor. Imi gateau masa si imi aduceau bauturi si aproape ca ma simteam parte din familiei, ca o sora mai mare”, a mai spus profesoara. 

La un moment dat a intarziat la o lectie cu unul dintre elevii sai pentru ca i s-a stricat masina. La urmatoarea meditatie, mama acestuia i-a oferit 7000 de dolari pentru a-si repara automobilul. 

„Aceeasi familie mi-a dat un bacsis urias, de peste 20.000 de dolari, la sfarsitul anului”, a spus femeia.

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Profesoara Meditatii copii Meditatii

Articole recomandate

Citeste si despre