Familia baiatului din Australia, devenit victima a bullying-ului, a refuzat 470.000 de dolari!

/ / Modificat: 2020-02-28
Familia baiatului din Australia, devenit victima a bullying-ului, a refuzat 470.000 de dolari!

Povestea lui Quaden Bayles, baiatul in varsta de 9 ani din Australia, victima a bullying-ului din cauza ca sufera de nanism, a sensibilizat intreaga lume.

O asociatie caritabila a reusit sa stranga suma de 470.000 de dolari pentru ca baiatul sa isi indeplineasca marele sau vis, acela de a merge la Disneyland. 

De ce refuzat familia banii 

Familia lui Quaden nu a acceptat si a refuzat banii, pe care i-a directionat catre o organizatie care lupta impotriva marginalizarii oamenilor care sufera de nanism.

"Era minunat pentru el, dar sora mea a vrut sa ne intoarcem catre adevarata problema. Cate sinucideri se intampla anual din cauza agresiunilor si discriminarii? Trebuie sa ramanem uniti in aceasta lupta!," a declarat matusa pustiului, Mundanara Bayles.

Baietelul a impresionat o lume intreaga dupa ce mama sa a postat pe retelele de socializare un filmulet in care copilul reurge la un gest socant. I-a cerut mamei sale sa il ajute sa-si puna capat zilelor, afectat de umilintele la care este supus de catre colegii sai, din cauza bolii de care sufera.

Copiii din toata lumea au publicat si ei mesaje de solidaritate cu baietelul din Australia.

Sursa: gsp.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Australia

Articole recomandate

Citeste si despre