Fetite gemene au pierit tinandu-se mana, in timp ce mama lor incerca sa le salveze

/ / Modificat: 2020-05-20
Fetite gemene au pierit tinandu-se mana, in timp ce mama lor incerca sa le salveze

Dubla tragedie intr-o familie. O pereche de gemene in varsta de trei ani s-au stins din viata tinandu-se de mana, in timp ce mama lor ramasese incuiata afara.

 

Rudele au povestit ca Tanyka Ford (29 de ani) a luptat cu disperare sa intre in casa care ardea pentru a ajunge la fiicele ei, Aisha si Lailani.

Casa a ars in doar 4 minute

Tanyka si fiul sau, Dominic, de cinci ani, nu au putut face nimic pentru a le salva,  in conditiile in care casa lor din Batlow, Noua Tara a Galilor de Sud, Australia, a fost mistuita de flacari in doar patru minute. 

Pompierii au spart usa si le-au scos afara pe Aisha si Lailani, dar nu le-au mai putut aduce la viata. 

Matusa lor, Tammy Dubois, a spus ca Tanyka le-a gasit pe gemene jucandu-se cu o perna care ardea si s-a repezit sa o duca afara. In acel moment, fetitele au reusit cumva sa incuie usa pe interior, dupa cum a declarat femeia, potrivit thescotishsun.co.uk. 

"Probabil mai ardea ceva in camera din fata. Tanyka urla la ele ca sa deschida usa, dar nu au facut-o.  S-au speriat. Fetele nu puteau sa vorbeasca, aveau un limbaj special, se adora una pe cealalta. Au fost gasite in camera din fata, tinandu-se de mana," a povestit matusa.

Anchetatorii analizeaza cauza incendiului, dar nu exista niciun indiciu care sa arate ca focul a fost aprins intentionat.

pompieri

Reprezentantii politiei au declarat ca a existat un incendiu de lemne in interiorul casei.

Pana la sosirea echipajelor, casa era "total incendiata," iar acoperisul s-a prabusit in timp ce pompierii incercau sa salveze gemenele.

"Inimile noastre sunt frante. Fratele meu Geoffrey este distrus. I s-a cerut sa identifice cadavrele la spital, dar nu a putut sa o faca," a mai spus matusa fetelor.

Mama micutelor este plina de taieturi si zgarieturi de la incercarile de a intra pe ferestre pentru a ajunge la fete.

"Le iubea foarte mult, ochii ei sunt rosii de la plans. Este traumatizata," a adaugat aceasta. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Australia

Articole recomandate

Citeste si despre