A fost angajata prima stewardesa cu sindromul Down

| | Modificat: 2019-04-10 17:13:00

Numele ei este Shantell, are 17 ani si s-a alaturat recent echipei de stewardese a companiei American Airlines. Noutatea este ca tanara are o problema speciala: sufera de sindromul Down.

sindrom-down-steward

Shantell a fost chemata la Aeroportul Metropolitan din Columbia pentru postul de insotitor de zbor. Potrivit lui Deanna Miller Berry, mama ei, pustoaica a ajuns foarte emotionata la locul de munca, purtand uniforma companiei aeriene.

down-sindrom

Cu ce probleme de sanatate se confrunta

Tanara stewardesa care si-a sarbatorit ziua de nastere chiar in prima zi de munca, nu a avut o viata simpla. Pe langa sindromul Down, ea se confrunta si cu mai multe probleme respiratorii: astm bronsic si bronhopneumatie obstructiva cronica.

Aceste afectiuni afecteaza 87% din caile respiratorii si de aceea trebuie sa faca frecvent controale la spitalul de Pediatrie din Cincinnati. "Intotdeauna luam avionul, si de aceea cred ca s-a indragostit de avioane si de sentimentul de a fi in aer. A calatorit de mai mult de 57 de ori cu avionul", spune mama fetei.

In ciuda problemelor care ii afecteaza sanatatea si ii compromit viata, cu povestea ei, vrea sa inspire multi tineri care, ca si ea, vor sa isi indeplineasca visele, desi intalnesc multe piedici in cale.

Taguri Stewardesa Sindrom Down Fata sindromul down

Articole de la parteneri

Ceaiul natural cu efect antistres.

Ceaiul natural cu efect antistres.

Ceaiul Distonoplant reduce starile de agitație si iritabilitate. Imbunatațeste starea emoționala si ajuta la menținerea starii de bine.

Silueta perfecta 1  controlul apetitului. Capsule pentru slabit din plante naturale.

Silueta perfecta 1 controlul apetitului. Capsule pentru slabit din plante naturale.

Ajuta la scaderea poftei de mancare, menținerea senzației de sațietate, fara reacții adverse.

Regaseste starea de calm in situații de stres.

Regaseste starea de calm in situații de stres.

Ulei Distonoplant de la Fares, formula complexa din 9 uleiuri esențiale obținute din plante medicinale, favorizeaza instalarea starii de relaxare fara a produce somnolența.

Citeste si despre