Monica Tatoiu refuza sa isi ajute fiul, desi are pensie de 22.000 de lei: "Sa-si ia un imprumut"

/ / Modificat: 2023-11-19
Monica Tatoiu refuza sa isi ajute fiul, desi are pensie de 22.000 de lei:

Monica Tatoiu nu s-a sfiit niciodata sa spuna ca are o situatie financiara buna. Femeia de afaceri a marturisit ca pentru a avea un trai de lux a facut numeroase sacrificii de-a lungul timpului, de aceea nu are de gand sa ii ofere pe tava totul fiului sau.

Tocmai din acest motiv ea refuza sa isi ajute financiar copilul, desi ea incaseaza o pensie lunara de 22.000 de lei.

Fiul Monicai Tatoiu isi doreste o casa in afara Bucurestiului

Ajuns la 30 de ani, fiul Monicai Tatoiu nu si-a cumparat inca propria locuinta, iar aceasta nu are de gandit sa il ajute cu bani. In schimb ea i-a oferit optiunea de a vinde niste proprietati ale familiei pentru a obtine anumite sume. 

„Nu are voie sa-si cumpere apartament la bloc, doar casa pe pamant. Nu stiu daca e bine, pentru ca trebuie sa-si ia un imprumut, pentru ca mama nu-i da. Eu cu Victor am creat de la zero ce am creat, am plecat de la cutit si furculita, tata nu a vrut sa-mi dea mie. Deci prima am vandut-o (nr. o proprietate din cele doua), iar copilul are depusi 60.000 de euro in banca si asta (n.r. a doua proprietate) banuiesc ca o sa fie 120.000 de euro. El nu vrea in Bucuresti, el are nevoie sa-si faca un atelier, nu e important numarul de camere.”, a declarat Monica Tatoiu in cadrul podcastului „Tare de tot, cu Viorel Grigoriu”.

"La banca sa se imprumute"

Monica Tatoiu este de parere ca una dintre cele mai bune optiuni pentru fiul sau ar fi un imprumut la banca. Chiar si ea ar putea sa il imprumute cu diferenta de bani de care are nevoie pentru a-si cumpara o casa, insa spune ca a doua varianta ar fi mult mai inteleapta pentru fiul ei. 

„Daca mai are de dat o diferenta, se imprumuta. Daca se imprumuta de la mama, ca pot sa-l imprumut, la mama poti sa amani rata, la banca nu poti. Dar la banca sa se imprumute, pentru ca mama poate sa moara, trebuie sa invete.”, a mai spus aceasta.

Cum a ajuns Monica Tatoiu milionara 

Monica Tatoiu a fost intotdeauna foarte sincera si a spus totul despre averea ei. Toata lumea stie ca femeia de afaceri duce o viata de lux si-a s-a bucurat de un salariu urias cand era in campul muncii. Tocmai din acest motiv a ajuns sa aiba acum o pensie de 22.000 de lei. 

„Da (n.r este milionara). Sa stii ca totul are un cost. Copilul meu a crescut cu cei doi soferi ai mei si cu femeia de serviciu, imi reproseaza asta si multe dintre defectele lui sunt pentru ca eu nu am avut timp de el. Stii cum e sa faci naveta la New Delhi saptamanal? Dar, pe langa banii mei, care sunt toti in Romania, dorm linistita noaptea, nu am facut smecherii, am si o pensie de 22.000 de lei. Eu sunt foarte desteapta si modesta si am putut sa devin bogata fara sa fur. Un mesaj pentru tineri: Nu trebuie neaparat sa furi, ca sa devii bogat si nu toti bogatii sunt toxici, cum zice fata lui Mask, ca trebuie toti impuscati.”, a declarat Monia Tatoi, in cadrul unui podcast.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Vedete copii Bani copii

Articole recomandate

Citeste si despre