Cum l-a invatat Amalia Nastase pe fiul ei sa aprecieze valoarea banului: "Asa a invatat si matematica"

/ / Modificat: 2024-01-08
Cum l-a invatat Amalia Nastase pe fiul ei sa aprecieze valoarea banului:

Amalia Nastase a dezvaluit recent metoda la care a apelat pentru a-l face pe fiul sau sa aprecieze valoarea banilor. 

Ea este mama a trei copii: doua fiice din casnicia cu Ilie Nastase, Alessia si Emma, si un fiu, Toma, din casnicia cu Razvan Vasilescu. 

Toma are 8 ani si, chiar daca este rasfatatul familiei, el stie ce sunt banii si cum sa ii administreze. Este pasionat de gaming, iar mama sa a profitat de aceasta pasiune pentru a-l face sa inteleaga cat de important este sa chibzuiesti banii si sa-i administrezi corect.

Astfel, Toma strange anumite sume de bani si apoi ii pune pe un card pentru a-i folosi la jocuri. Totul sub stricta supraveghere a parintilor. 

„Stie cu banii pentru ca el este gamer si isi cumpara skin-uri de pe Fortnite care costa niste bani. Asa ca isi strange el bani. Ne da banii sa-i punem pe card si isi cumpara cate un skin. Adica stie foarte bine valoarea banului. Asa a invatat si matematica. Adunare, scadere, asa a invatat, de la banii aia pe care trebuie sa-i adune ca sa faca o anumita suma. Deci stie cu banii.

Si sotul Amaliei Nastase, Razvan, este pasionat de jocuri. Chiar el este cel care il supravegheaza pe fiul sau atunci cand se joaca, astfel incat acesta sa nu adopte un limbaj nepotrivit sau sa petreaca prea mult timp in fata ecranelor. 

El joaca mereu cu Razvan langa el. Razvan este gamer, eu habar nu am de asta si el il supravegheaza, dar nu s-a intamplat pana acum pentru ca Toma este foarte precaut si stie cand incepe cineva sa vorbeasca urat, chiar daca este copil, iese din joc. Pai au invatat si pe la scoala, se descurca, stie”, a spus Amalia Nastase, pentru Ego.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bani copii Educatie financiara

Articole recomandate

Citeste si despre