Flavia Mihasan nu reuseste sa gaseasca bona pentru copiii sau. Testul pe care nu il trece nicio candidata

/ / Modificat: 2021-09-05
Flavia Mihasan nu reuseste sa gaseasca bona pentru copiii sau. Testul pe care nu il trece nicio candidata

Flavia Mihasan este mamica a doi copii si de cateva saptamani incearca sa gaseasca o bona pentru micutii sai. Din pacate insa, pana acum, nicio candidata nu a reusit sa treaca testul la care le supune fosta asistenta TV.

Dansatoarea le-a testat intens pe cele care urmau sa ii calce pragul casei, iar doua dintre ele nu au trecut nici de prima regula importanta a blondinei.

Cea din urma a fost suparata pe faptul ca acestea nu s-au spalat pe maini atunci cand au intrat in locuinta, ulterior s-au dus direct la bebelus. De asemenea, micutul a avut si el un cuvant de spus, asa ca mama lui a vazut cum nu le-a placut deloc pe unele femei.

 „Nu am pretentia sa-mi iubeasca copiii, dar sa simt ca rezoneaza cu ei”

„Doua dintre ele nu au trecut testul. Ce faci cand intri intr-o casa prima data? Te speli pe maini! Doua s-au dus direct la bebelus. Voiau sa puna mainile nespalate pe el!

Celelalte doua nu s-au incadrat pentru ca nu le-a placut Carol! Nu am pretentia sa-mi iubeasca copiii, dar macar sa simt eu, ca mama, ca rezoneaza cu ei. Si nu am simtit acest lucru”, a marturisit Flavia Mihasan. 

Taguri Bona copii

Articole recomandate

Citeste si despre