Fetita care a impresionat o lume intreaga. A invitat 27 de copii la ziua ei si niciunul nu a venit

/ / Modificat: 2022-11-23
Fetita care a impresionat o lume intreaga. A invitat 27 de copii la ziua ei si niciunul nu a venit

Aniversarea unei fetite pe nume Avery, din statul american Utah, a fost una cum nu se poate mai trista. Micuta a implinit recent 3 ani, iar mama ei s-a straduit sa ii organizeze o petrecere de neuitat de ziua ei. A comandat pizza si tort, iar tematica a fost inspirata din Frozen, animatia preferata a micutei. Mama a invitat nu mai putin de 27 de copii la petrecerea aniversara, insa niciunul nu a venit. Fetita a fost, asadar, singura la petrecerea de ziua ei.

Mama i-a facut o fotografie, in timp ce fetita manca dintr-o felie de pizza, singura si trista. Imaginea, impreuna cu povestea, au fost postate pe retelele sociale si au impresionat mii de oameni. Mama fetitei a povestit ca, initial, parintii a 7 dintre copii confirmasera prezenta. Ulterior, unii dintre ei au anuntat in ultimul moment ca nu mai pot ajunge. Altii au lasat-o balta pe sarbatorita fara nicio explicatie, potrivit Daily Mail.

Breanna, mama fetitei, a postat imaginile cu micuta sarbatorita singura, pe retelele sociale. Postarea s-a viralizat rapid si 3 milioane de oameni au aflat povestea micutei. Femeia a primit mii de mesaje de la internauti, unele de incurajare, altele cu povesti similare. Cineva a scris in comentarii ca si fiica ei a patit acelasi lucru si ca, de atunci, se asigura ca merge la toate petrecerile la care este invitata.

Intr-unul dintre clipurile postate pe internet, micuta mananca de una singura o felie de pizza, in timp ce mama ei arunca la gunoi cutia. „Bani si timp irositi”, a scris femeia in dreptul imaginilor. Intr-o alta secventa, Breanna conduce spre casa, in lacrimi.

FOTO: TikTok

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Aniversare copil

Articole recomandate

Citeste si despre