Adelina Pestritu, petrecere de poveste pentru fiica ei. A creat o lume Barbie in miniatura pentru micuta Zeny

/ / Modificat: 2023-08-08
Adelina Pestritu, petrecere de poveste pentru fiica ei. A creat o lume Barbie in miniatura pentru micuta Zeny

Adelina Pestritu este o mamica fericita si implinita si ar face orice pentru fiica ei. De cand a venit pe lume, micuta Zeny ii coloreaza viata in roz mamei sale in fiecare zi, iar vedeta are grija sa faca acelasi lucru pentru ea. Fiica Adelinei si a lui Virgil Steblea a implinit zilele trecute 5 ani, iar parintii ei i-au organizat o petrecere asa cum numai in filme vezi.

Inspirata de filmul momentului, Adelina Pestritu a ales o tematica Barbie pentru petrecerea de pomina pe care a dat-o in cinstea fetitei ei. Decorul a fost complet roz, de la baloane pana la covorul de la intrare. Prajiturile si tortul au fost, de asemenea, decorate cu fondant roz. De la petrecere nu au lipsit nici animatorii, iar Minnie a fost alaturi de Zeny si de invitatii ei, pentru a le inveseli ziua. Tortul spectaculos, cu patru etaje, a fost atractia principala a serii.

De asemenea, locatia a fost una de vis, iar invitatii au petrecut pe marginea unei piscine din Bucuresti. Adelina Pestritu s-a asortat perfect cu tema petrecerii si a purtat o rochie roz cu puf in partea de sus.

Cu ocazia aniversarii lui Zeny, vedeta a postat in mediul online si cateva fotografii cu fetita ei, pe care o arata din ce in ce mai rar. In urma cu ceva timp, bruneta si sotul ei au ales sa nu o mai expuna pe fiica lor in mediul online, asa ca aparitiile ei sunt din ce in ce mai putine.

“La multi ani, ZENY!!! Viata iti poate aduce multe provocari, dar intotdeauna sa-ti amintesti ca esti mai puternica decat te gandesti, mai buna decat crezi si mai iubita decat iti imaginezi. Vom fi mereu langa tine sa te sustinem si sa te protejam cu orice pret. Cu multa iubire, mama si tata”, a scris Adelina pe Instagram, in dreptul unor fotografii de familie.

In urma fotografiilor postate, Adelina Pestritu a primit numeroase comentarii, in care internautii i-au transmis felicitari pentru petrecerea organizata si i-au urat “La multi ani” micutei Zeny.

FOTO: Instagram / Adelina Pestritu

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Petrecere copii Aniversare copil

Articole recomandate

Citeste si despre