Mihaela Radulescu, mesaj emotionant de ziua fiului ei

/ / Modificat: 2023-08-05
Mihaela Radulescu, mesaj emotionant de ziua fiului ei

Mihaela Radulescu si-a serbat recent ziua de nastere, la doar cateva zile dupa cea a fiului sau, Ayan, care a implinit 19 ani. Vedeta nu putea lasa momentul sa treaca neobservat si a profitat de ocazie pentru a spune lumii intregi cat de mandra este de baiatul ei.

"Cei mai buni 19 ani (si noua luni) din viata mea. Si continua... O mama mandra. Extrem de mandra!", a scris Mihaela Radulescu pe o fotografie in care apare alaturi de fiul ei.

Ayan Schwartzenberg s-a transformat intr-un barbat in toata regula. In prezent este student in Statele Unite ale Americii, acolo unde a terminat si liceul. Pasionat de business, Ayan este foarte implicat in tot ceea ce face, iar Mihaela Radulescu are toate motivele sa fie mandra.

"Am iubit fiecare zi si noapte de mama, nimic nu m-a preocupat mai serios ai nimeni n-a avut toata atentia si iubirea mea ca Ayan. Am renuntat la mine, adesea, la proiecte profesionale, daca serbarea de la scoala sau vreo competitie sportiva de-a lui era in program. Am fost acolo pentru el. Si cred ca se vede, simt in relatia noastra", spunea Mihaela Radulescu despre fiul ei.

Faptul ca Ayan este departe de ea nu o sperie pe vedeta pentru ca i-a oferit toate cunostintele necesare pentru a-si purta singur de grija:

"L-am invatat sa gateasca, sa isi calce o camasa in ordine corect a laturilor. L-am invatat sa danseze si mi-am dorit sa stie despre viata, sa aiba sentimente si dorinte".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mihaela radulescu Mama si fiu Aniversare copil

Articole recomandate

Citeste si despre