Un bunic si-a rapit nepoata, apoi i-a cerut rascumparare fiicei sale 70.000 de dolari. Motivul uluitor

/ / Modificat: 2023-04-26
Un bunic si-a rapit nepoata, apoi i-a cerut rascumparare fiicei sale 70.000 de dolari. Motivul uluitor

Caz socant in China! Un bunic in varsta de 65 de ani si-a rapit nepoata in varsta de 4 ani. Cea care l-a reclamat pe barbat a fost chiar fiica lui, dupa ce acesta i-a cerut rascumparare peste 70.000 de dolari.

Bunicul a mers sa isi ia nepoata de la scoala, insa, in loc sa o duca acasa la parintii, acesta a sunat-o pe mama fetitei, fiica lui, si i-a spus ca trebuie sa ii plateasca jumatate de milion de yuani daca vrea sa-si vada copilul din nou.

Mai mult, acesta a amenintat-o pe fiica lui ca, daca nu ii aduce banii in trei zile, isi va ucide nepoata. Disperata si socata, femeia nu a stat nicio clipa de ganduri si si-a denuntat tatal la politie. Ajuns in arest, barbatul a spus ca fiica lui este vinovata de aceasta situatie.

„Am 65 de ani si fiica mea ma da in judecata. Ea nu imi doreste binele. Vrea sa ma vada mort”, ar fi spus barbatul, potrivit sursei citate. Yuan a mai spus ca ce s-a intamplat este o „disputa in familie”, nu o chestiune „legala” si a spus despre fiica lui ca este „nerecunoscatoare”. In semn de protest, barbatul a intrat in greva foamei la inchisoare, dar a intrerupt-o in scurt timp dupa ce a fost convins de sotia lui ca a gresit.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dependenta

Articole recomandate

Citeste si despre